„Kalti hormonai.“ Johnsonas pavaišino auklę vyno taure. Skelbiama, kas nutiko  (1)

Buvusio Didžiosios Britanijos ministro pirmininko ir puikaus Ukrainos draugo Boriso Johnsono žmona trečią darbo dieną dėl vyno taurės atleido auklę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

59 metų Teresa Dawes iš Zimbabvės skundžiasi, kad Keri Johnson davė jai 15 minučių susikrauti lagaminus ir išvykti, rašo „Mirror“. Moteris paaiškino, kad „perkūnas nugriaudėjo“ po to, kai kartu su buvusiu ministru pirmininku mėgavosi taure atšaldyto rožinio vyno.

Anot įsižeidusios auklės, Borisas Johnsonas jai paaiškino, kad kalti hormonai, mat jo žmona neseniai pagimdė. Tačiau moteris dabar svarsto galimybę imtis teisinių veiksmų, kad už sutartą trijų mėnesių sutartį jai būtų išmokėta tūkstančiai svarų ir išeitinė kompensacija.

Leidinys rašo, jog pora auklės teiginius neigia. Tuo pat metu Teresa tikina, kad pokalbio metu su Borisu Johnsonu ji neperžengė jokių ribų.

„Žinau, kad jis turėjo tris žmonas ir daug vaikų. Bet man neįdomu, jis ne mano tipas. Nežinau, ar ji jautė grėsmę. Nežinau, ką ji pagalvojo“, – pasidalijo mintimis  auklė.

Kartu moteris pabrėžė, kad vynas jai patiko, tačiau tai, kas jai nutiko, buvo „tikras košmaras“.

„Buvau ten tik tris dienas ir net neturėjau laiko priglausti kūdikio. Norėčiau, kad niekada nebūtų tekę su jais susidurti, nes tai buvo visiškas košmaras. Atvirai kalbant, tai buvo geras rožinis vynas, bet nebuvo to vertas“, – skundžiasi ji.

 

Auklė žurnalistams pasakojo, kad pats Borisas Johnsonas jai pasiūlė taurę vyno.

„Buvo nuostabi karšta diena, grįžęs namo Borisas išėjo į terasą ir atidarė vyno butelį. Pakvietė ir mane“, – prisimena moteris.

Anot jos, tada jie pradėjo bendrauti ir „rado abipusį supratimą.“

„Jis pasakė, kad buvo Zimbabvėje ir kalbėjo apie politiką, nepriklausomybę ir kitus dalykus. Tada sužinojome, kad gimėme kelių dienų skirtumu. Išėjome šiek tiek pasivaikščioti ir jis paskambino kitiems vaikams Wilfredui ir Romy dėl susitikimo. Jis man parodė, kur planuoja statyti baseiną, o paskui pasakė, kad jei man pasidarys per karšta, visada galiu eiti į jį maudytis“, – pokalbio su B. Johnsonu detales atpasakojo auklė.

 

Kitą dieną Boriso Johnsono žmona pasakė savo auklei, kad ji atleista.

„Ji man pasakė, kad paskambino „Uber“ ir man liko 15 minučių. Buvau apstulbusi“, - žurnalistams verkė auklė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(12)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: