„Pašalinti“ Putiną. Rusijos spec. tarnybos pakeltos ant kojų  ()

Į bylą įtrauktas vienos iš teisėsaugos institucijų darbuotojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Rusijos saugumo pajėgoms artimo „Telegram“ kanalo „VChK-OGPU“, Rusijos specialiosios tarnybos kelias dienas ieškojo nežinomo asmens, planavusio „pašalinti“ V. Putiną. Informacijai apie dar vieną nepatenkintą prezidentu niekas nebūtų skyręs didelės reikšmės, jei į bylą nebūtų įtrauktas vienos iš teisėsaugos institucijų darbuotojas.

„Šaltinis teigia, kad pranešimą apie slaptą sąmokslą prieš valstybės vadovą Vidaus reikalų ministerijos budėjimo skyrius gavo iš Rusijos Federacijos prezidento kanceliarijos specialisto.

6:20 ryto į jų registratūrą paskambino 37 metų Michailas Jurčenko, kuris prisistatė statybų pramonės verslininku ir pateikė visus savo duomenis (beje, jie buvo patvirtinti). Skirtingai nuo daugybės prašytojų ir skundikų, vyras su nerimu pranešė apie keistą istoriją, kuri neseniai jam nutiko Čechovo mieste.

Michailas ten ilsėjosi vietiniame karaoke klube „Medus“, susipažino su nepažįstamu žmogumi ir pradėjo ilgą nuoširdų pokalbį apie karą ir būsimą gyvenimą Rusijoje. Kažkuriuo metu, anot M. Jurčenko, pašnekovas jam parodė raudoną tarnybos ID ir pareiškė, kad turi užduotį „pašalinti Vladimirą Putiną“.

 

Kad ir ką tai reikštų, statytojas nesiginčijo ir pakeitė temą“, – rašo „Telegram“ kanalas.

Deja, Michailas neprisiminė savo sugėrovo vardo ir nematė duomenų jo asmens dokumente.

„Tačiau tai, ką išgirdo, jį persekiojo, ir po poros nerimo dienų jis nusprendė apie sąmokslininką pranešti į reikiamą vietą. Dabar, jo patarimu, operatyvininkai nuvyko pasidomėti situacijos bare „Medus“, kur, beje, dažnai galima sutikti įvairių skyrių darbuotojų“, – rašo „VChK-OGPU“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(9)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()