[ŽT] JAV viceprezidentu gali tapti Putiną gyręs Kremliaus numylėtinis  (3)

T. Carlsonas išgarsėjo išplatinęs D. Trumpui palankią sąmokslo teoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas pareiškė, kad jei vėl užimtų šias pareigas, į viceprezidento postą siūlytų propagandistą Tuckerį Carlsoną, garsėjantį prieš Ukrainą nukreiptais pareiškimais.

Jis tai pareiškė per Amerikos televizijos laidą, praneša „Liga.net“.

Laidos metu jo buvo klausiama, ar jis įtraukė T. Carlsoną į savo viceprezidentų sąrašą 2024 metų rinkimuose – D. Trumpas atsakė teigiamai.

„Oho! Man labai patinka Tuckeris! Manau, kad taip daryčiau! Manau, kad taip daryčiau, nes jis turi daug sveiko proto. Žinote, kai sakoma, kad jūs, vaikinai, esate konservatyvūs arba aš esu konservatorius, tai nėra svarbu, kad mes esame konservatyvūs, svarbu, kad turime sveiką protą“, – sakė D. Trumpas.

T. Carlsonas išgarsėjo išplatinęs D. Trumpui palankią sąmokslo teoriją, kad 2020 m. prezidento rinkimai buvo suklastoti, be kita ko, per balsavimo mašinas – šmeižtą, dėl kurio jis buvo atleistas iš „Fox News“.

 

Ukrainos žiūrovams jis galėjo tapti žinomas prasidėjus didžiajam Rusijos karui prieš Ukrainą, kai nuolat transliavo Rusijos propagandą, gyrė diktatorių Vladimirą Putiną, taip pat kritikavo karinę ir finansinę pagalbą Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(16)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: