[ŽT] Muskas sureagavo į kaltinimus. Ką jis atsakė?  (1)

Elonas Muskas pakomentavo jam pateiktus kaltinimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių milijardierius ir „SpaceX“ įkūrėjas Elonas Muskas pasisakė dėl skandalo, kilusio dėl jo paramos antisemitiniam komentarui.

Mikrobloge X (buvęs „Twitter“) jis parašė įrašą, kuriame visus kaltinimus antisemitizmu pavadino melagingais. „Praėjusią savaitę žiniasklaidoje pasirodė šimtai melagingų istorijų, teigiančių, kad aš esu antisemitas. Niekas negali būti toliau nuo tiesos“, – rašė E. Muskas.

Socialinio tinklo savininkas taip pat sakė, kad žmonijai linki tik geriausio, o „visiems kitiems – klestinčios ir įdomios ateities“.

Milijardierius anksčiau viešai palaikė komentarą, kad žydų bendruomenės „kursto neapykantą baltiesiems“. Jis parašė žinutės autoriui: „Tiesą sakant, tu sakei tiesą“.

Baltųjų rūmų atstovas spaudai Andrew Batesas pasmerkė jo pasisakymus, sakydamas, kad nepriimtina „kartoti bjaurų melą dėl lemtingiausio antisemitizmo akto Amerikos istorijoje“.

 

Po to „Apple“, „Disney“, IBM, „Paramount“ ir „Sony Pictures“ paskelbė apie savo reklamos sustabdymą socialiniame tinkle X. Dabar E. Muskas ketina pateikti „termobranduolinį ieškinį“ organizacijai „Media Matters“, kuri paskelbė tyrimą, pagal kurį socialinis tinklas tariamai patalpino skelbimus prie pronacistinių pranešimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (1)