„Jis nebegali būti prezidentu.“ Skelbiama netikėta žinia apie Bideną  (1)

81 metų Joe Bidenas yra seniausias prezidentas JAV istorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ronny Jacksonas interviu konservatyviajai žiniasklaidai „Fox News“ sako, kad prezidento, kuriam praėjusią savaitę sukako 81 metai, senėjimas kelia jam nerimą.

„Situacija sparčiai blogėja“, - tvirtina R. Jacksonas.

R. Jacksonas nuo 2021 m. dirbo respublikonų kongresmenu. Prieš tai jis dirbo Baracko Obamos ir Donaldo Trumpo gydytoju 2013–2018 m. 

R. Jacksonas neturėjo medicininių santykių su J. Bidenu, tačiau gydytojas sako žinąs, ko reikalaujama iš valstybės vadovo. Anot jo, prezidentas šių reikalavimų nebeatitinka.

„Tai alinantis darbas tiek protiškai, tiek fiziškai. Šis žmogus to nesugeba. Jis kasdien rodo, kad neatlieka savo pareigų, ir darosi vis blogiau.“

Ronny Jacksonas taip pat ilgą laiką dirbo gydytoju JAV kariniame jūrų laivyne.

Anot R. Jacksono, J. Bidenas per savo prezidentavimą, matyt, tapo „lėtesnis". Kongreso narys teigia, kad net JAV oponentai nebegerbia ir nebijo supervalstybės dėl jos lyderio.

„Negalime leisti šiam žmogui valdžioje praleisti savo sezoną ir tada dar ketverius metus. Jis jau kelia mums didelį pavojų“, - sako R. Jacksonas.

„Kažkas iš jo vidinio rato turi tuo pasirūpinti ir jam apie tai pasakyti.“

Tai ne pirmas kartas, kai R. Jacksoną viešai erzina J. Bideno sveikata. Pavasarį jis pareikalavo, kad prezidentas atliktų kontrolinį testą arba pasitrauktų iš prezidento rinkimų. Vasarą R. Jacksonas paskelbė, kad leidimas J. Bidenui kandidatuoti antrai kadencijai yra Baltųjų rūmų „netinkamas valdymas“.

 

J. Bideno amžius tapo pagrindine pokalbių tema dėl kitų metų JAV prezidento rinkimų. Jei jis būtų pasirinktas ateinančiam sezonui, jam pradžioje būtų 82 metai, o kadencijos pabaigoje – 86 metai.

Pats prezidentas ne kartą juokavo apie savo amžių, taip pat praėjusią savaitę per 81-ąjį gimtadienį.

Paskutinį kartą J. Bidenas savo sveikatos informaciją paskelbė vasario mėnesį. Tuo metu išsamią sveikatos patikrą atlikę medikai padarė išvadą, kad prezidentas sveikas ir darbingas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(22)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: