[ŽT] Daug skambių frazių - Trumpas įsivėlė į skandalą su De Niro (Video)  ()

„Jis tapo visišku nevykėliu...“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas sureagavo į aktoriaus Roberto De Niro kritiką. Anot „Huffpost“, savo puslapyje „Truth Social“ jis pasakė, kad menininkas ir tokie „kvailiai“ kaip aktorius sunaikino „Oskarus“.

Prisiminkime, kad dieną prieš tai R. De Niro, sakydamas kalbą per „Gotham Awards“, sakė, kad D. Trumpas melavo amerikiečiams „trisdešimt tūkstančių kartų per ketverius metus Baltuosiuose rūmuose“ ir yra tikras, kad toliau meluoja savo „keršto“ kampanijos metu“.

Buvęs prezidentas į tai atsakė sakydamas, kad R. De Niro vaidybos neįmanoma žiūrėti daugumoje filmų, o jis ir kiti aktoriai sunaikino „Oskarus“, paversdami juos iš geriausio pasirodymo Jungtinėse Valstijose „žemai vertinamais“.

„R. De Niro turėtų sutelkti dėmesį į savo gyvenimą, kuris yra netvarkingas, o ne į kitų gyvenimus. Jis tapo visišku nevykėliu, o pasaulis žiūri, laukia ir juokiasi!“ – pridūrė D. Trumpas.

 

Atkreipkite dėmesį, kad kalbėdamas per „Gotham Awards“ R. De Niro pareiškė, kad apdovanojimo organizatoriai nenorėjo, jog jis kritikuotų buvusį prezidentą. Jie esą redagavo jo kalbą, tačiau aktorius nepasekė jų pavyzdžiu ir tekstą skaitė necenzūruotą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(1)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: