Bidenui gresia apkalta. Kas vyksta?  ()

Jungtinių Valstijų Atstovų rūmai gali balsuoti už prezidento Joe Bideno apkaltos tyrimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Respublikonai iki šiol nesugebėjo pateikti įrodymų, siejančių J. Bideno, kaip viceprezidento, veiksmus su jo sūnaus verslu.

Jungtinių Valstijų Atstovų rūmai gali balsuoti už prezidento Joe Bideno apkaltos tyrimo formalizavimą. Balsavimas galimas ketvirtadienį, gruodžio 14 d. Apie tai antradienį, gruodžio 12 d., rašo „Reuters“.

„Respublikonų kontroliuojami JAV Atstovų rūmai turėtų balsuoti dėl oficialaus apkaltos tyrimo prezidentui demokratui Joe Bidenui“, – sakoma pranešime.

Atstovų rūmų respublikonai kaltina demokratų prezidentą ir jo šeimą netinkamai pelniusis iš politinių sprendimų, kuriuose J. Bidenas dalyvavo kaip viceprezidentas prezidento Baracko Obamos 2009–2017 m. administravimo laikotarpiu.

Jie taip pat apkaltino JAV teisingumo departamentą kišantis į J. Bideno sūnaus Hunterio Bideno bylos tyrimą. Teisingumo departamentas neigia padaręs nusikaltimą.

 

Tuo pačiu metu respublikonai kol kas nesugebėjo pateikti įrodymų, kad J. Bideno, kaip viceprezidento, veiksmai yra susiję su jo sūnaus verslu.

Rugsėjo 14 d. JAV teisingumo departamentas paskelbė kaltinimus, susijusius su neteisėtu ginklų laikymu, JAV prezidento Joe Bideno sūnui Hunteriui Bidenui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: