[ŽT] „Muitinės patikros metu buvo nuvesta į specialų kambarį.“ Kas nutiko Pugačiovai (Foto)  ()

Pokalbis vyko uždaru formatu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio mėnesio vizito Rusijoje metu Alla Pugačiova pasienyje išbuvo beveik valandą. Apie tai rašo tochka.by.

Tai praneša „Mash“ „Telegram“ kanalas. Primadona vyko į Rusiją darbo reikalais ir tik porai dienų dar lapkričio pradžioje. Anot „Mash“, Alla Borisovna muitinės patikros metu buvo nuvesta į specialų kambarį. Pokalbis, žinoma, vyko uždaru formatu.

Pasieniečiai nusprendė išsiaiškinti Pugačiovos atvykimo tikslą ir laiką. Primadona buvo mandagi, tačiau labai jaudinosi, kad jos gali neįleisti į Rusiją. Norėdama nusiraminti, ji daug kalbėjo. Prasitarė apie sunkų gyvenimą užsienyje – psichologine ir materialine prasme. Nepamiršo paminėti savo šeimos. Tada ji iš rankinės ištraukė kelis savo portretus, pasirašė ir kažkodėl davė pasieniečiams. Tikriausiai prisiminimui.

Yra žinoma, kad Pugačiova pasirodė Griaz kaime, kur yra jos ir Maksimo Galkino pilis. Išsprendusi klausimus dėl nekilnojamojo turto, lapkričio 5 d. atlikėja iš Rusijos išvyko.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(14)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()