„Išdavė mažytę paslaptį.“ Neblaivus Galkinas viešai „pataršė“ Putiną ir Pugačiovos buvusį vyrą. Kas nutiko (Video)  ()

Maksimas Galkinas kartu su žmona Alla Pugačiova dalyvavo Izraelyje vykusiame grupės „Mašina vremeni“ lyderio Andrejaus Makarevičiaus jubiliejuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos šoumenas Maksimas Galkinas kartu su žmona Alla Pugačiova dalyvavo Izraelyje vykusiame grupės „Mašina vremeni“ lyderio Andrejaus Makarevičiaus jubiliejuje.

Makarevičiaus koncerto metu Galkinas scenoje pasirodė neblaivus. Be to, publikos akivaizdoje jis išgėrė dar keletą taurių alkoholio ir aršiai kritikavo Putiną bei buvusį Divos vyrą Filipą Kirkorovą.

Jis pareiškė, kad A. Pugačiova atliko DNR testą, kurio rezultatai parodė, jog ji yra pusiau rusė, pusiau lenkė, o žydiško kraujo neturi nė lašo. Tada komikas prisiminė F. Kirkorovą.

„Negaliu kalbėti apie visus procentus, nes nenoriu sugriauti mito apie bulgarišką kilmę, bet išduosiu mažytę paslaptį – F. Kirkorovas yra 2 proc. Šiaurės Amerikos indėnas“, – pridūrė jis.

Galkinas taip pat kalbėjo ir apie Putiną, ir jo antrininkus. Anot jo, jis jau pakankamai ilgai gyveno, todėl matė tikrąjį diktatorių.

„Juk Peskovas leido suprasti, kad dronų atakos prieš Kremlių metu nebuvo sužeistas nei vienas Putinas. Manau, jei antrininkų yra daug, jie kažkur laikomi kartu. Vargu ar jiems leidžiama išsiskirstyti. Yra tokia vieta po Maskva, jie visi ten kartu“, – pažymėjo šou vedėjas.

 

Pugačiovai, matyt, buvo staigmena, kad jos vyras surengs tokį pasirodymą per Makarevičiaus jubiliejų. Todėl būdama salėje šūkteldavo, kad jis liautųsi piktnaudžiavęs alkoholiu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(3)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: