105 metų moteris papasakojo apie savo ilgaamžiškumo paslaptį. „Dar ir dabar ji geria viskį“ (Foto)  ()

Akivaizdu, kad ne visi šimtamečiai savo mitybą apriboja tik sveikais dalykais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad sveika gyvensena yra pagrindinė ilgaamžiškumo garantija. Daugelis ilgaamžių rekomenduoja būtent tai. Tačiau negalime ignoruoti atvejų, kai žmonės alkoholiu mėgaujasi kone kasdien ir gyvena iki 100 metų.

Anot WCPO, praėjusią savaitę Lovelando gyventoja Florence „Flo“ Heckman Amerikos Ohajo valstijoje šventė savo 105-ąjį gimtadienį. O vienas mėgstamiausių jos gėrimų yra „Fireball“, populiarus Šiaurės Amerikoje kanadietiškas viskis.

Flo paslaptis norint gyventi ilgą ir laimingą gyvenimą – visada rūpintis savimi, rasti žmonėse gera, būti laimingam, „nebūti kaprizingu“ ir išmokti gyventi su tuo, ką turi.

Kai kurie jos pomėgiai yra 20 minučių per dieną mankštintis, stebėti mėgstamą futbolo komandą, mėgautis viskiu, groti vargonais, vaikščioti, šokti ir leisti laiką su draugais jų miestelyje „Traditions of Deerfield“.

 

Florence Hackman gimė 1918 m. gruodžio 16 d. Ohajo valstijoje – Sinsinačio mieste. Ji yra jauniausia iš devynių brolių ir seserų. Jos tėvas Henris Albertsas atvyko į JAV iš Vokietijos ir apsigyveno Sinsinačio Over-Reino vietovėje, kur ji užaugo.

1940 metais ji ištekėjo už Joe Hackman. Pora gyveno 71 metus, kol Joe mirė 2011 m., sulaukęs 96 metų.

Ištikima pora susilaukė dviejų vaikų – Joannos ir Ricko. Šimtametė turi keturis anūkus, keturis proanūkius ir du proproanūkius.

Flo mama gyveno 103 metus, o sesuo – 101 metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)

Komentarai ()