Netikėta. Filmų „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė sulaukė kaltinimų seksualiniu priekabiavimu (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi aktoriaus Vino Dieselio padėjėja ketvirtadienį padavė ieškinį, teigdama, kad jis seksualiai priekabiavo, sumušė ją 2010 metais ir kad po kelių valandų ji buvo atleista iš darbo.

Los Andželo teismui pateiktame ieškinyje buvusi padėjėja Asta Jonasson teigia, kad V. Dieselis užpuolė ją Atlantos viešbučio kambaryje, kai pora dirbo prie filmo „Fast Five“, rašo „Reuters“.

V. Dieselio teisininkai ir viešųjų ryšių atstovai neatsakė į prašymus pakomentuoti situaciją.

„Seksualinis priekabiavimas darbo vietoje niekada nesibaigs, jei galingi vyrai bus apsaugoti nuo atsakomybės“, – rašytiniame pareiškime teigia A. Jonasson advokatė Claire-Lise Kutlay. „Tikimės, kad jos drąsus sprendimas kalbėti apie tai padės sukurti ilgalaikius pokyčius ir įgalins kitus išgyvenusius panašias situacijas netylėti.“

 

Savo ieškinyje A. Jonasson teigia, kad V. Dieselis prievarta čiupinėjo jos krūtis ir pabučiavo ją po to, kai praleido naktį linksmindamas kelias moteris savo viešbučio liukso numeryje.

„Vinas Dieselis ignoravo aiškius ponios A. Jonasson pareiškimus, kad nesutinka su jo seksualiniais išpuoliais“, – rašoma ieškinyje.

Ieškinyje teigiama, kad V. Dieselis privertė Jonasson stebėti jo erekciją, ji šaukė, kad jis sustotų, tada jis prispaudė ją prie sienos ir masturbavosi, o tik baigęs paleido ją. Tada jis išėjo iš viešbučio kambario.

 

Po kelių valandų  A, Jonasson buvo atleista iš V. Dieselio asistentės darbo.

Ieškinyje teigiama, kad A. Jonasson metų metus tylėjo „bijodama pasisakyti prieš vieną daugiausiai uždirbančių aktorių pasaulyje, baimindamasi, kad ji bus išstumta iš kino pramonės“.

A. Jonasson yra viena iš daugelio moterų, apkaltinusių žymius pramogų pramonės veikėjus netinkamu seksualiniu elgesiu nuo #MeToo judėjimo pradžios 2017 m., po kaltinimų dabar įkalintam filmų prodiuseriui Harvey'ui Weinsteinui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: