[ŽT] „Paskyrė kovines užduotis.“ Kim Jong Unas skubiai ruošiasi karui. Kas vyksta  ()

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas ruošiasi karui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas įsakė šaliai paspartinti pasirengimą karui, pranešė valstybinė Šiaurės Korėjos naujienų agentūra KCNA. Šis sprendimas taikomas kariuomenei ir ginklų bei branduolinei pramonei. Kaip pranešama, lyderio įsakymas yra atsakas į JAV ir jų sąjungininkų „konfrontacinius žingsnius“. Dar gruodį Kimas paskelbė, kad nedvejodamas pradės branduolinę ataką, jei „priešas“ jį išprovokuos branduoliniais ginklais.

Trečiadienį, antrąją valdančiosios Korėjos darbininkų partijos (WPK) centrinio komiteto plenumo dieną, Kim Jong Unas paskelbė „svarbias išvadas dėl kovos krypties 2024 metais“, sakoma KCNA laidoje.

Jis paskyrė kovines užduotis Liaudies armijai ir ginklų, branduolinės ir civilinės gynybos pramonei, kad toliau paspartintų pasirengimą karui, remdamasis išsamia rimtos politinės ir karinės padėties Korėjos pusiasalyje, pasiekusios kraštutinumus dėl  precedento neturinčių konfrontacinių JAV judėjimų prieš KLDR ir jos vasalų pajėgas Korėjos pusisalyje analize“, – priduriama jame.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(16)
(-15)

Komentarai ()