[ŽT] Pugačiova sulaukė netikėto skambučio. „Nėr čia ko skųstis.“ Kas vyksta  ()

Skundėsi prezidentu Vladimiru Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš Naujuosius metus Rusijos šoumenas ir putinistas Filipas Kirkorovas paskambino buvusiai žmonai Alai Pugačiovai, kad pasiskųstų prezidentu Vladimiru Putinu.

Apie tai praneša Rusijos kanalai.

Kirkorovas Divai pasakė, kad už dalyvavimą Nastios Ivlejevos „nuogame vakarėlyje“ jį šalina iš TV ekranų ir jį net norėjo išsiųsti į armiją, kad „paskerstų“.

Pugačiova priekaištavo Kirkorovui už tai, kad jis „pats palaikė vyriausybę ir karą“, todėl „nėr čia ko skųstis“. Jis pripažino, kad buvo „kvailys“.

Kartu dainininkas mano, kad „valdžia veltui veržia varžtus“. „Menas yra stipresnis už politiką. Aš juos visus pragyvensiu. Ir Putiną, ir Kadyrovą, ir kitus niekšus, kurie nusprendė su mumis kovoti. Visiems jiems liko visai nedaug“, – pratrūko Kirkorovas.

 

Vis tik pokalbio pabaigoje Kirkorovas paprašė Alos Borisovnos niekam neatskleisti, kad jis taip griežtai kalbėjo kalbėjo apie valdžią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(4)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()