[ŽT] Didžiulis sprogimas Baku, yra aukų (Video)  ()

Daugelis nukentėjusiųjų Baku buvo paguldyti į gydymo įstaigas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar Baku (Azerbaidžanas) komerciniame pastate, kuriame prekiaujama baldais, įvyko galingas sprogimas. Po to kilo gaisras, per kurį žuvo trys žmonės.

Tai praneša „YeniCag“.

Įvykio metu 24 žmonės patyrė įvairaus sunkumo sužalojimus. Į įvykio vietą išsiųsta Valstybinė priešgaisrinė tarnyba ir 15 greitosios medicinos pagalbos automobilių.

Nepaprastųjų situacijų ministerija pranešė, kad gaisrą baldų dirbtuvėse lokalizuoti padėjo operatyvios ir skubios priemonės. Gelbėtojai įvykio vietoje aktyviai dirba tol, kol jo padariniai bus visiškai pašalinti.

Pirminiais duomenimis, vienam nukentėjusiajam suteikta pagalba įvykio vietoje. Tačiau 23 įvairias traumas patyrę žmonės paguldyti į gydymo įstaigas.

Greitosios medicinos pagalbos tarnybos pranešė, kad dėl sąnarių traumų, daugybinių nudegimų ir liemens lūžių į Klinikinės medicinos centrą buvo evakuota dešimt žmonių.

Dar daugiau nei dešimt įvairaus sunkumo nudegimų patyrusių žmonių buvo evakuoti į nudegimų centrą. Dabar kiekvienam iš nukentėjusiųjų teikiama reikiama medicininė pagalba.

 

Sprogimo priežastis kol kas nepranešta. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, dėl stipraus sprogimo sugriuvo konstrukcijos, todėl kai kurie žmonės buvo įstrigę po griuvėsiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()