[ŽT] „Jie nužudė mano tėvą.“ Ką skelbia futbolo legendos sūnus  ()

„Jis buvo paliktas likimo valiai, kai buvo galima ką nors padaryti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1986 m. pasaulio čempionas Argentinos nacionalinėje futbolo komandoje, vienas geriausių XX amžiaus futbolininkų Diego Maradona, buvo nužudytas. Tokį pareiškimą išsakė jo nesantuokinis sūnus Diego Maradona jaunesnysis, kurį cituoja Ispanijos laikraštis „Marca“.

„Yra atviras tyrimas – mes, jo vaikai, tikrai tikime Argentinos teisingumu. Tikiu, kad tai ne taip turėjo baigtis. Jie nužudė mano tėvą. Ne mano darbas kaltinti ar pasakyti, kas tai padarė, bet turiu tam tikrų spėjimų. Jis buvo paliktas likimo valiai, kai buvo galima ką nors padaryti. Pažadėjau sau, kad iki paskutinės dienos kovosiu už teisybę“, – sakė Maradona jaunesnysis.

2022 metais Argentinos prokurorai pradėjo tyrimą prieš aštuonis gydytojus. Jie buvo apkaltinti D. Maradonos nužudymu. Remiantis parodymais, kuriuos prokurorai galėjo gauti iš D. Maradonos namuose apsilankiusių žmonių, jo buvimo vieta neatitiko asmens priežiūros standartų po didelės operacijos. D. Maradona mirė sulaukęs 61 metų 2020 metų lapkričio 25 dieną. Priežastis buvo ūminis širdies nepakankamumas, dėl kurio atsirado plaučių edema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(3)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: