[ŽT] Lavrovas pastebėtas Niujorke. Kas vyksta (Video)  ()

Rusijos užsienio reikalų ministras Lavrovas buvo pastebėtas Niujorke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas buvo pastebėtas Niujorke. Jis atvyko dalyvauti JT Saugumo Tarybos posėdžiuose Artimųjų Rytų ir Ukrainos klausimais.

Tai praneša naujienų agentūra TASS, pažymėdama, kad lėktuvas su Lavrovu skrido į Niujorką šiauriniu maršrutu, aplenkdamas nedraugiškas šalis.

Skrydžio laikas buvo 12 valandų 45 minutės. Lėktuvas į paskirties vietą atvyko be „nenumatytų aplinkybių“, rašo leidinys.

Atskirai atkreipiamas dėmesys į tai, kad ministrą lydintys žurnalistai gavo vizas be 25 mylių kelionės apribojimo. Anksčiau tokį apribojimą JAV vyriausybė įvedė rugsėjį, kai vyko JT Generalinės Asamblėjos sesija.

Yra žinoma, kad Rusijos žiniasklaidos darbuotojams prieš lėktuvui išskrendant buvo išduota I tipo vienkartinė žurnalisto viza (galioja iki balandžio mėn.).

 

Kalbant apie Sergejaus Lavrovo darbo grafiką Niujorke, pranešama, kad jis ne tik dalyvaus JT Saugumo Tarybos posėdžiuose, bet ir surengs keletą dvišalių susitikimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(32)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()