„Jo būklė neišvengiamai blogės.“ Kas yra Lukašenkai (Video)  ()

Apnuodytas Maskvoje, diktatorius nuolat alpsta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beveik prieš metus Lukašenka pavedė I. Abelskajai atlikti Sveikatos apsaugos ministerijos auditą. Remdamasis patikrinimo rezultatais, A. Lukašenka D. Pinevičui pateikė ultimatumą ir davė jam, kaip „kariškiui“, beveik metus ištaisyti padėtį. D. Pinevičiui nepavyko susidoroti su pagrindine užduotimi - „pavergti“ gydytojus ir užkirsti kelią duomenų nutekėjimui į užsienį, praneša „Belarusskaya Vyvedka“ „Telegram“  kanalas.

Naujojo ministro A. Chodžajevo kandidatūrą A. Lukašenka asmeniškai pasirinko ne atitiktinai, ir štai kodėl. Po gegužės mėnesio vizito Maskvoje ir vėliau pasirodžiusio jo apsinuodijimo A. Lukašenkai pradėjo pasireikšti simptomai, kuriuos I. Abelskajos vadovaujamas medicinos skyrius bandė panaikinti. A. Lukašenka nuo gegužės apalpo mažiausiai tris kartus arba, tarkime, „blogai jautėsi“.

Informacija apie tai buvo kruopščiai įslaptinta ir apie tai žinojo tik „asmeninis“ ir VSAT medicinos skyrius.

A. Lukašenka nurodė I. Abelskajai nustatyti diagnozę kaip patikimiausiam asmeniui, atsakingam už jo sveikatą.

Po to, kai buvo išsiaiškinta, jog yra toksinis poveikis, A. Lukašenka buvo informuotas, kad tai gali būti  centrinės nervų sistemos veiklos sutrikimų priežastis.

A. Chodžajevas A. Lukašenkai buvo pristatytas kaip „toksinio medžiagų poveikio smegenims“ specialistas ir buvo įtrauktas į „slaptąjį medicinos personalą“. Jis asmeniškai konsultavo A. Lukašenką ir leido su juo laiką rinkdamas anamnezę.

 

Dėl to uždaroje konsultacijoje buvo nustatyta nedviprasmiška diagnozė – parkinsonizmas. Todėl lyderiui pasireiškia sustingimas, rankų drebulys ir periodiškas galvos purtymas. 

 

У Лукашенко повторился тремор from Charter Vimeo on Vimeo.

 

Rezultatas: A. Lukašenka serga Parkinsono liga. Be to, simptomai nėra vien neurologiniai, bet yra ir psichikos sutrikimų. Jis vartoja įvairius stiprius vaistus. Jo būklė neišvengiamai pablogės.

A. Chodžajevas dabar iš esmės yra vienas iš jo patikimų gydytojų. Būtent dėl ​​šios priežasties A. Lukašenka paskyrė jį ministru – jis pažįsta ir jaučia jį asmeniškai, juo pasitiki, nori jį „surišti“, nes dabar turės su juo reikalų visą gyvenimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: