„Po kelių dienų jūs patys išgirsite.“ Naujas „smūgis“ Kremliui. Jau greitai  ()

Armėnija, kuri dar ne taip seniai buvo laikoma viena artimiausių Rusijos sąjungininkių, imasi radikalių pokyčių savo užsienio politikoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliui nespėjus atsitokėti po Armėnijos vyriausybės vadovo Nikolo Pašiniano interviu Prancūzijos žiniasklaidai, kuriame jis paskelbė apie Armėnijos dalyvavimo KSSO (Rusijos Federacijos vadovaujamame kariniame aljanse) „įšaldymą“, Rusija sulaukė naujo smūgio.

Pašinianas Kremliui ruošia naują „smūgį“.

Kaip praneša „Factor TV“, remdamasis šaltiniu, į Jerevaną netrukus gali atvykti Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Žurnalistų pašnekovo teigimu, šiandien dar nėra galutinai sutarta dėl Ukrainos lyderio kelionės į Armėniją, tačiau derybos tęsiasi.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Preliminariai Ukrainos prezidento vizitas gali įvykti jau kovo mėnesį.

Leidinys cituoja Ukrainos laikinojo reikalų patikėtinio Armėnijoje Valerijaus Lobačo pareiškimą: „Po kelių dienų jūs patys išgirsite naujienas ir žinosite, kas nutiks“.

Atsakydamas į patikslinantį klausimą, ar tai galimas Ukrainos lyderio vizitas Jerevane, diplomatas teigė, kad „pavasaris Armėnijai atneš daug teigiamų įvykių“.

Anot jo, Kyjivas yra pasirengęs paremti Armėniją ir daryti viską, kad padėtis Pietų Kaukaze stabilizuotųsi.

 

Zelenskio vizitas Jerevane gali įvykti pastaruoju metu pasikartojančių Pašiniano pareiškimų fone. Armėnija ketina persvarstyti užsienio politiką ir ieškoti naujų saugumo mechanizmų po to, kai dvišaliai susitarimai su Rusijos Federacija ir Armėnijos pusės dalyvavimas KSSO neatnešė rezultatų.

Tuo tarpu Rusijos Federacijoje jie jau reikalauja, kad Pašinianas „išsamiai paaiškintų“ savo žodžius apie Jerevano dalyvavimo KSSO įšaldymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(3)
(97)

Komentarai ()