Lietė krūtį. Rusijoje kilo skandalas, ką rusė padarė su Volgogrado Tėvynės skulptūra (Video)  ()

Anot rosZMI, vietos prokuratūra „perėmė bylos kontrolę“. Po to ji suskubo atsiprašyti ir leidiniui pasakė, kad labai „atgailauja“ ir gailisi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje įvyko neįprastas incidentas, susijęs su Motinos Tėvynės skulptūra Volgograde, Rusijoje. Samaros gyventoja buvo apkaltinta „palaidojimo vietų“ išniekinimu po to, kai juokais „palietė“ statulos krūtį ir nufilmavo vaizdo įrašą savo „Instagram“ sekėjams. Apie tai praneša „Gazeta.ru“.

RosZMI duomenimis, „nusikaltimą“ padarė 23 metų Olena Agafonova, kuri kaltinama už „nepadorių vaizdo įrašų“ paskelbimą „Instagram“ su Volgogrado paminklu. Ji atliko veiksmus, kurie pagal Rusijos Federacijos įstatymus laikomi „palaidojimo vietų“ išniekimu.

Volgogrado srities prokuratūra į incidentą sureagavo liepos 23 d. Kalbant apie Oleną Agafonovą, jos veiksmams apibūdinti buvo vartojamos sąvokos „Stalingrado mūšio didvyriams skirto kultūros paveldo paminklo įžeidimas“, be to, buvo pranešta, kad teisėsaugos institucijos „perėmė bylos kontrolę“, o tai rodo, kad vyksta aktyvus tyrimas ir imamasi reikiamų priemonių šioje byloje.

 

Po to rusė suskubo atsiprašyti ir pasakė, kad labai „atgailauja“ ir gailisi.

„Nuoširdžiai atsiprašau visų, kuriuos kaip nors paveikė ši istorija, ateityje būsiu atidesnė, ką skelbsiu. Labai apgailestauju, kad taip išėjo. Tiesa tapo atvira, dėl ko gailiuosi“, – sakė ji.

Agafonova taip pat pabrėžė, kad yra „patriotiška“ ir myli Rusijos Federaciją.

„Mano močiutė išgyveno karą, o seneliai drąsiai gynė tėvynę, aukodamiesi mūsų labui“, – sakė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(9)
(-2)

Komentarai ()