Kaip atsigauti po bemiegės nakties. Skelbiami 5 veiksmingi būdai  ()

Norėdami padėti savo kūnui greičiau pabusti, galime naudoti penkis veiksmingus būdus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvienas žmogus nori ryte turėti jėgų ir energijos, kad dieną produktyviai atliktų savo pareigas. Tačiau ne visada gerai išsimiegame, o tai neigiamai veikia mūsų savijautą.

Norėdami padėti savo kūnui greičiau pabusti, galite naudoti penkis veiksmingus būdus. „Obozrevatel“ skelbia patarimus, kurie pagerins jūsų būklę.

Rytinė mankšta lovoje

Tai tinka tiems žmonėms, kurie tingi kasdien daryti pratimus ir praleidžia šį rytinį ritualą. Tačiau šis paprastas būdas padės greitai pabusti neišlipus iš lovos. Lėtai pradėkite šildyti raumenis, atlikdami paprastus judesius rankomis ir kojomis. Išsitieskite, apsiverskite ant nugaros, tada atgal. Šiam apšilimui skirkite 5 minutes.

Vanduo su citrina

Turbūt dauguma žino, kad rytą reikia pradėti nuo stiklinės vandens, į kurią galima įdėti citrinos griežinėlį. Tai padės organizmui atstatyti vandens balansą po nakties, vitaminai esantys citrinoje sustiprins imuninę sistemą, o skystis suteiks žvalumo.

Sveikas kokteilis

Internete galima rasti daugybę receptų, kaip pasigaminti skanų ir sveiką kokteilį, kuris įkraus energijos ir jėgų visai dienai. Galite naudoti įvairius vaisius, jogurtą ir riešutus. Sumalkite trintuvu ir gerkite.

Kvėpavimas

 

Tinkamas kvėpavimas padės užpildyti kūną energija. Norėdami tai padaryti, tiesiog giliai įkvėpkite ir lėtai iškvėpkite. Jūsų kūnas gaus deguonies, reikalingo produktyviam smegenų ir kitų organų funkcionavimui. Jei užsiimate joga, jums bus lengviau įvaldyti įvairias kvėpavimo technikas.

Muzika

Linksma muzika ryte pakels nuotaiką, padės pagerinti dėmesį ir sutvarkyti mintis. Norėdami greičiau pabusti, 15-20 minučių įsijunkite ir paklausykite mėgstamų dainų. Malonios emocijos garantuotos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()