„Svajonių darbas.“ Škotija ieško traukinio mašinisto Hario Poterio maršrutui  ()

Sėkmingi kandidatai turi būti ne jaunesni nei 20 metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienam vaizdingiausių pasaulio geležinkelio maršrutui ieškomi traukinių mašinistai, skelbia „BBC“.

„ScotRail“ teigia, kad naujieji darbuotojai bus įsikūrę Fort Viljamo mieste ir reguliariai keliaus „West Highland“ geležinkelio linija. Linija jungia Glazgą su Obanu (kurortinis miestas Škotijos Argilo ir Bjuto tarybos rajone), taip pat Fort Viljamu (antras pagal dydį miestas Škotijos Hailande) ir Malaigu (uostas Morare, vakarinėje Škotijos aukštumų pakrantėje) ir veža keleivius per vietas, kurios buvo rodomos televizijoje.

Į maršrutą įtraukta ir Corrour geležinkelio stotis, laikoma pačia aukščiausia ir labiausiai nutolusia Jungtinės Karalystės stotimi, esančia 408 m (1 339 pėdų) virš jūros lygio.

Tarp vietų atsiduria ir Glenfinnanas, kuris buvo parodytas filmų „Haris Poteris ir Paslapčių kambarys“ ir „Haris Poteris ir Azkabano kalinys“ scenose.

2009 m. nepriklausomo kelionių žurnalo „Wanderlust“ skaitytojai „West Highland Line“ išrinko geriausiu geležinkelio maršrutu pasaulyje.

 

Maršrutas pirmą kartą pasirodė 1996 m. filme „Traukinių žymėjimas” („Trainspotting“), kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Ewanas McGregoras.

Darbo tinklalapis „Hijobs“, vykdantis įdarbinimą „ScotRail“ vardu, darbo galimybes apibūdino kaip „svajonių darbą“.

Patirtis nebūtina, tačiau sėkmingas kandidatas turi būti ne jaunesnis nei 20 metų, kai pradės dalyvauti mokymuose, ir turės pereiti tam tikrus medicininius patikrinimus.

Darbo vietos pradinis atlyginimas yra 32 968 svarų (37 859 eurų), tačiau, gavus kvalifikaciją, jis gali padidėti iki 58 028 svarų (66 637 eurų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()