[ŽT] Tai įvyko! Zalužnas atleistas. Naujuoju UGP vyriausiuoju vadu paskirtas O. Syrskis  (1)

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis Oleksandrą Syrskį paskyrė nauju vyriausiuoju Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadu, pranešama jo Telegram kanale.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-08 [ŽT] Tai įvyko! Zalužnas atleistas. Naujuoju UGP vyriausiuoju vadu paskirtas O. Syrskis  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien UGP darbą pradeda nauja vadovų komanda. Dešimtis kartų kalbėjausi su įvairių lygių vadais. O būtent, šiandien kalbėjau su brigados generolu Andrejumi Gnatovu, Michailu Draptu, Igoriu Skibiukovu ir pulkininkais Pavlu Palisa ir Vadimu Sucharevskiu. Visi jie ketinami skirti į vadovaujančias pareigas armijoje ir tarnaus vadovaujami labiausiai patyrusio Ukrainos vado. Jis turi gynybos patirtį – atliko Kyjivo gynybos operaciją. Be to, turi sėkmingą puolimo patirtį – Charkivo išlaisvinimo operacijos“, – pareiškė Zelenskis.

„Paskyriau generolą pulkininką Syrskį vyriausiuoju Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadu“, – pridūrė Ukrainos prezidentas, perduoda TASS.

Anksčiau Valerijus Zalužnas buvo atleistas iš UGP vyr. vado posto. Tą pačią dieną Ukrainos Gynybos ministerijos ministras Rustemas Umerovas pranešė apie sprendimą atlikti kadrų pakeitimus UGP vadovybėje. „Šiandien buvo priimtas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybės keitimo sprendimas“, – parašė Umerovas savo Facebook puslapyje.

 

Po susitikimo su Zelenskiu, Zalužnas pranešė, kad Ukrainos vadovybė pakeis „strategiją“.


vz.ru




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: