„Ir nepasiginčysi.“ Skelbiamas gražiausias visų laikų moterų sąrašas (Foto)  ()

Gražiausios iš gražiausių ieškojo net senovės graikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gražiausios iš gražiausių ieškojo net senovės graikai. Laikui bėgant tai virto grožio konkursais, ginčais internete ir kitais būdais, kaip surasti gražiausią moterį.

Moteriškas grožis pasirodė esąs kaprizingas objektas ir per daug daugialypis, kad apie jį būtų galima pareikšti vienareikšmę nuomonę, kuri tiktų kiekvienam. Madingi blizgūs žurnalai ėmė ieškoti patraukliausios tarp populiariosios kultūros atstovų pagal įvairius kriterijus – stilingiausios, mieliausios, geriausios blondinės, brunetės, raudonplaukės... Mokslininkai bandė nustatyti gražiausią pasaulio moterį, remdamiesi aukso pjūvio principais, tačiau ir čia rezultatas nebuvo vienareikšmis.

Autoritetingas šaltinis „List Challenges“ nusprendė pasikliauti tik masių nuomone: svetainėje pasirodė paslaptingas sąrašas „100 gražiausių visų laikų aktorių“. Per parą jį peržiūrėjo ir vertinime dalyvavo beveik 200 tūkstančių žmonių ir tokiu būdu jie nusprendė, kam nedvejodami padovanotų auksinį obuolį, kurį metė Eridė.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Gražiausia iš gražiausių buvo nustatyta Monica Bellucci, italų aktorė ir modelis, kuri net būdama 59 metų gali nurungti savo grožiu jaunas žvaigždes. Antroji vieta atiteko Marilyn Monroe – aktorei, kuri savo grožiu jaudina gerbėjų mintis net praėjus 60 metų po mirties. Garbinga trečioji vieta atiteko Angelinai Jolie, kuri užkariavo gerbėjų širdis dar devintojo dešimtmečio pradžioje ir savo pozicijos užleisti neketina.

 

 

Į dešimtuką taip pat pateko aktorė Jayne Mansfield, aktorė ir dainininkė Raquel Welch, aktorė ir modelis Aishwarya Rai,  aktorė Anita Ekberg, aktorė Rita Hayworth, modelis Helena Christensen ir aktorė Ursula Andress.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(7)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()