Teisininkė iš Meksikos: mane pristato mano darbai ir poelgiai, o ne išvaizda (Video)  (10)

Čia – Maria Jose Cristerna iš Meksikos. Tegul išvaizda jūsų neapgauna. Ši 35-erių moteris – teisininkė, keturių vaikų mama, tatuiruočių meistrė. Užaugo ji labai religingoje šeimoje, tačiau dabar ji – ne uoli katalikė, o šėtonę primenanti labiausiai tatuiruota moteris pasaulyje grobuoniškais dantimis ir titano ragais kaktoje. Anksčiau išvydę ją žmonės žegnodamiesi iš tolo pereidavo į kitą gatvės pusę. Tačiau video žokėja dabar dirbanti nežemiškos išvaizdos moters tai netrikdo – ji visada būdavusi kitokia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Moterimi-Vampyre vadinama Maria ir dabar gyvena Gvadalaharoje (Meksika), kur ji ir užaugo. O augo ji gangsterių kaimynystėje. Moteris neslepia, kad ji daugelį metų buvo smurto šeimoje auka. Bet tai nesugniuždė Marios noro tapti tokia, kokia ji norėjo būti. Nepaisant šiurpios jos išvaizdos, ši keturių vaikų mama skaito paskaitas smurtą šeimoje patiriančioms moterims. Jos darbotvarkė labai įtempta: ji keliauja po visą pasaulį ne tik skaitydama paskaitas, bet ir disko klubuose dirbdama video žokėjos darbą – kartu su kolege, diskžokėja Gis Sanchez. "Anksčiau žmonės gimtame jos mieste, išvydę ją, pereidavo į kitą gatvės pusę ir žegnodavo ją, tarsi ji būtų apsėsta velnio, - pasakoja artima jos bičiulė. – Žmonės jos bijojo, jos išvaizda juos smarkiai trikdė, ir tai suprantama. Daugelis galvojo, kad tokia jos metamorfozė – kvaišalų vartojimo pasekmė. Bet dabar susitikę gatvėje jie jai bučiuoja į ranką. Daugelis ją tiesiog dievina, laimina ją, lyg ji būtų mistinių galių turinti geroji deivė." "Aš taip pasauliui perteikiu savo grožio supratimą, - savo kūno pokyčius komentuoja pati M. Cristerna. – Mano sieloje gyvena Dievas, aš tikiu, kad tokią, kokia esu, mane paverčia mano darbai ir poelgiai, o ne išvaizda. Taip, man patinka, kai į mane žiūri, bet aš esu asmeninių patirčių pasekmė, to, ką patyriau būdama labai jauna. Aš visada buvau kitokia."
M. Cristerna įtraukta į Gineso pasaulio rekordų knygą kaip labiausiai savo kūną modifikavusi moteris (49 modifikacijos).


(15)
(22)
(-7)

Komentarai (10)