Skrydžio MH370 paslaptis. Buvęs kariškis „rado“ lėktuvo katastrofos vietą  ()

Peteris Waringas, dalyvavęs „Boeing 777“ paieškoje, mano, kad jis ir jo komanda galėjo ieškoti netinkamoje vietoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-28 Skrydžio MH370 paslaptis. Buvęs kariškis „rado“ lėktuvo katastrofos vietą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs karinio jūrų laivyno karininkas, dalyvavęs ieškant skrydžio MH370, kuris dingo beveik prieš 10 metų, mano, kad lėktuvas galėjo nukristi iki tol netyrinėtoje vietoje. Apie tai rašo „Daily Star“.

41 metų Peteris Waringas, dalyvavęs „Boeing 777“ paieškoje, mano, kad jis ir jo komanda galėjo ieškoti netinkamoje vietoje.

Skrydžio iš Kvala Lumpūro (Malaizija) į Pekiną (Kinija) metu 2014 metų kovo 8 dieną be žinios dingo Malaizijos oro linijų keleivinis lėktuvas. Manoma, kad visi 227 laive skridę keleiviai ir 12 įgulos narių žuvo.

Per beveik dešimtmetį, praėjusį nuo lėktuvo dingimo, buvo atlikta daugybė paieškų, tačiau niekam dar nepavyko jo rasti. Peteris Waringas prie paieškų komandos prisijungė praėjus pusei metų po nelaimės, tačiau 2015 metais gavo naujas pareigas. Dabar jis mano, kad nuolaužos gali būti toje vietoje, kurioje anksčiau niekada nebuvo ieškoma.

„Manau, kad mes (paieškų komanda) galėjome klysti manydami, kad lėktuvas pabaigoje nebuvo valdomas“, – sakė buvęs karinio jūrų laivyno karininkas.

 

Waringas paaiškino, kad paieškos komanda sutelkė dėmesį į tam tikrą pietų Indijos vandenyno sritį, vadinamą Septintuoju lanku. Remiantis oficialia versija, pilotas Zahari Ahmadas Shahas pilotavo lėktuvą į jūrą dėl „asmeninių problemų“, užrakino savo antrąjį pilotą kabinoje ir išjungė visus laive esančius ryšius. Tačiau buvęs pareigūnas mano, kad Shahas galėjo valdyti skrydį nepastebėtas ilgiau, nei manyta anksčiau, ir sudaužė lėktuvą daug toliau į pietus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()