1 200 km ilgio laivas. Karys teigia gyvenęs su ateiviais 92 dienas  (2)

Buvęs karys pasakojo, kad ateivių laive gyveno 92 dienas, kai Žemėje praėjo vos 18 minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV kariuomenės karys teigia tris mėnesius praleidęs ateivių laive, bet grįžo į Žemę vos po 18 minučių.

Apie tai rašo „The Daily Star“.

Alexas Collieris tarnavo sraigtasparnio pilotu kariuomenėje ir teigia, kad „1980-aisiais kalbėjosi su dviem ateiviais“. Jis teigė, kad kontaktas buvo toks gilus, jog jis iš tikrųjų buvo nugabentas į erdvėlaivį, kur buvo priverstas segėti specialų diržą, kad ateiviai, žinomi kaip andromediečiai, vardu Vissaeus ir Moroanay, galėtų su juo kalbėtis tris mėnesius.

Susitikimas, pasak buvusio kario, įvyko, kai jis žaidė slėpynes kukurūzų lauke ir užmigo. Pabudęs pamatė save ateivių laive.

„1989 m. man teko garbė praleisti tris mėnesius – tiksliau 92 dienas – su andromediečiais viename iš jų motininių laivų. Žemės laiku, nuo tada, kai mane pasiėmė ir grąžino, buvau išvykęs tik 18 minučių – kelionės laiku yra puikus dalykas. Per šiuos tris mėnesius turėjau galimybę pažinti ir stebėti jų visuomenę, taip pat buvau tarsi žuvis akvariume, nes daugelis galėjo mane stebėti ir klausytis mano minčių. Visą tą laiką jie mokė savo vaikus apie mūsų pasaulį“, – sako Collieris.

Vyras nepasakė, ko tiksliai jie mokė savo vaikus apie Žemės gyventojus, bet toliau pasakojo beprotišką istoriją, susijusią su ateivių erdvėlaiviu.

Jis tvirtino, kad mums, paprastiems žmonėms, laivo skersmuo atrodytų esantis apie 1200 km, tačiau dėl skirtingų dimensijų kirtimo problemų, vyras nėra tikras, koks erdvėlaivio dydis galėjo būti iš tikrųjų.

 

„Fizinis laivas išorėje yra apie 1200 km ilgio, ir tai yra dėl dimensijos, kurioje jis yra, fizikinių dėsnių. Laivo viduje galioja įvairūs dėsniai... Tą minutę, kai peržengi slenkstį, esi kitoje dimensijoje ir tavo fizinė forma turi pasikeisti, jie davė man segėti diržą, kuris laikė mano atomus, molekules ir ląsteles kartu – jis tiesiogine prasme suformavo aplink mane kokoną, bet aš galėjau juos paliesti, o jie mane. Fiziškai jautiesi lengvesnis, aukštesnis ir energingesnis. Jų viena diena prilygsta 31 dienai mūsų pasaulyje. Jie manė, kad aš nesveikas, nes vis turėdavau eiti numigti“, – neįtikėtina istorija dalinosi Collieris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(76)
(16)

Komentarai (2)