Netoli Saulės užfiksuotas metalinis NSO? (Video)  (26)

NASA kosminė observatorija SOHO netoli Saulės užvakar nufotografavo neatpažintą skraidantį objektą, kuris, sprendžiant iš nuotraukos… gali būti metalinis, dirbtinės kilmės ir išdidintas labai primena kosminį laivą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kosminės observatorijos SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) nufilmuotas objektas iškart tapo internetine sensacija, nes NSO entuziastai jį iškart identifikavo kaip milžinišką, metalinį, saulės šviesą atspindintį ateivių kosminį laivą, ne kartą matytą įvairiuose Holivudo fantastiniuose filmuose, skelbia „Dailymail.co.uk“. Skeptikai šaiposi iš tokios prielaidos, atkreipdami dėmesį, kad SOHO ir daugelio kitų kosminių aparatų nuotraukas būtina teisingai interpretuoti.

Šiuo atveju kai kurie NSO egzistavimo entuziastai išdidintą šio objekto nuotrauką pakiliai interpretuoja kaip metalinį kosminį laivą su labai didele korpuso atšaka ir dar dviem mažesnėmis. Pasak jų, nuotrauka puikiai patvirtina, kad šis objektas nėra koks nors dujų ar dulkių dalelių debesis, jo forma yra taisyklinga, korpuse aiškiai matomi kažkokie grioveliai, ir tai neabejotinai yra dirbtinės kilmės objektas.

Skeptikai ragina mažiau pasikliauti noru matyti tai, ko iš tikrųjų nėra. Pasak jų, tokie objekto ypatumai gali atsirasti dėl SOHO daviklių užfiksuoto vaizdo iškraipymų.

Oficialus mokslininkų komentaras dėl šios filmuotos medžiagos kol kas nepateiktas, tačiau kai kurie ekspertai mano, kad tai greičiausiai bus optinio triukšmo rezultatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (26)