Lietuvoje rasta čiupakabra? (N-18)  (7)

Antradienio ryte eidamas keliu kaunietis pastebėjo šalikelėje gulintį negyvą, bet labai keistą gyvūną. Praeivį suglumino jo išvaizda, nepanaši į jokį jam žinomą padarą. „Gal tai Kauno čiupakabra?“, – svarsto jis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kauno Seniavos plento atkarpoje aptiktą gyvį vyras nufotografavo ir parodė savo draugams bei artimiesiems. Deja, jie taip pat nepadėjo. Nė vienas mačiusysis nesugebėjo pasakyti, kokios prigimties galėtų būti šis paslaptingasis padaras. Suglumęs kaunietis nusprendė paviešinti savo radinio nuotraukas. Kaip pats vyras apibūdina, jo „snukis tarsi tai butų šamas, nes burna lyg ir žuvies ir tuo pačiu dar ūsai. Kojos trumpos, ilgi aštrūs nagai, maždaug katės dydžio kūnas, ir ilga plona tarsi žiurkės uodega“.

Jis taip pat priduria, jog galima atmesti „keistos žuvies“ versiją, nes apylinkėse vandens telkinių nėra.

Pasak Aplinkos ministerijos Biologinės įvairovės skyriaus vyriausiojo specialisto Selemono Paltanavičiaus, nors nustatyti, koks tai gyvūnas, nėra lengva, bet tikėtina, kad tai gali būti niežų apniktas ir kasydamasis kailio plaukus praradęs plėšrūnas.Tačiau kas tai iš tikrųjų niekas atsakyti negali.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(71)
(95)
(-24)

Komentarai (7)