[Žinios trumpai] Prasidėjo „Čornobaivka-2“: Ukraina surado, kur slapstosi okupantai - smogia 3 dienas iš eilės (Video)  ()

Gali būti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos rado sau „Čornobaivka-2“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-09 [Žinios trumpai] Prasidėjo „Čornobaivka-2“: Ukraina surado, kur slapstosi okupantai - smogia 3 dienas iš eilės (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar, gruodžio 8 d., Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius pripažino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau dvi dienas apšaudo oro uosto teritoriją prie Berdiansko. Šioje vietovėje priešas bandė įrengti užnugario bazę, tikėdamasis, kad Ukrainos artilerija jų nepasieks.

Tiesiogiai per „Feigin LIVE“ kanalą Arestovičius pasakojo, kad sprogimai prie Berdiansko tęsėsi dvi dienas iš eilės: gruodžio 7 ir 8 dienomis.

Anot jo, galingiausi buvo pirmieji smūgiai. Kalbama apie tris didelius ir 20 mažų sprogimų. Po dienos, atakos kartojosi, bet ne tokio didelio masto.

Sprogimus Berdiansko aerodrome patvirtino ir Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas. Anot jo, gruodžio 7 dieną sprogimai aerodrome truko ilgiau nei valandą. Į įvykio vietą atvyko greitosios medicinos pagalbos automobiliai. Yra žinoma, kad įsibrovėliai ten laikė ir karinę techniką, ir bepiločius orlaivius.

 

Gruodžio 9 d., apie 11 valandą Berdiansko gyventojai vėl kalba apie sprogimus oro uosto teritorijoje. Gali būti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos rado sau „Čornobaivka-2“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(272)
(2)
(270)

Komentarai ()

Susijusios žymos: