[ŽT] Skelbia apie naują Rusijos vėliavą (Video)  ()

Mychailo Podoliakas įsitikinęs: naują vėliavą rusai jau turi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento administracija neabejoja Ukrainos pergale kare prieš Rusiją. Prezidento Volodymyro Zelenskio administracijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas mano, kad pralaimėjusi šalis agresorė sumažės ir turės kitą pavadinimą. Tai jis pasakė televizijos kanale „Rada“.

„Aš visada, kai kalbu apie tam tikras problemas su Rusija, nesuprantu, su kuria Rusija? Laimėsime karą, kur Rusija? Manau, kad Rusijai reikės pakeisti daug ką. Jie turi sugalvoti sau kokį kitą pavadinimą, turi susimažinti, keisti retoriką ir dalyvauti teismo posėdžiuose. Vėliavą jie jau turi - baltą“, – sakė Podoliakas.

 

Jis pridūrė, kad pagrindinė ukrainiečių užduotis – pasiekus vidurį nepalūžti, suprantant kainą, kurią moka ukrainiečiai.

„Šiandien bus galima galutinai išspręsti Rusijos klausimą. Jei tai nebus padaryta dabar, ji egzistuos iki žmonijos pabaigos tokia forma, kokia yra dabar“, – sakė Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(2)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: