Išskirtinis rinkinukas su specialiu $10 kuponu naujiems pirkėjams: praktiškai nesunaikinamas išmanusis „Kospet Rock“ laikrodis, įspūdingoji „HONOR Band 6“ apyrankė, net žingsnius bei kalorijas skaičiuojančios „Bluedio T7 Plus“ ir dar daugiau puikių pasiūlymų (kuponai, Video)  ()

Specialus Wiibuying parduotuvės rinkinukas:

- „Kospet Rock“ tvirtasis išmanusis laikrodis;

- „Bluedio T7 Plus“ ausinės;

- „HONOR Band 6“ išmanioji apyrankė;

- „Lenovo HX106“ belaidė ausinė;

- „Lenovo L101“ garso kolonėlė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technologijų portalo skaitytojams prisistato Wiibuying parduotuvė ir ta proga parengė specialų įdomių ir labai geros kainos įrenginių.

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad naujai užsiregistravusiems - bus į elektroninį paštą atsiųstas specialus, $10 kuponas.

Prie Wiibuying galima prisiregistruoti ir per turimą socialinių tinklų paskyrą. mokėjimai priimami PayPal ir galima užsakymo pabaigoje rinktis iš kelių siuntimo metodų. Skiriasi atsiuntimo greitis ir atitinkamai kaina.

O dabar pažiūrėkime, ką paruošė Wiibuying. Kainos čia nurodytos jau pasinaudojant tuo kuponu, kurį gausite į el. paštą.

„Kospet Rock“ tvirtasis išmanusis laikrodis

  • Wiibuying25,21 €;
    • pristatymas per 12-30 d.

„Kospet Rock“ yra tvirtasis išmanusis laikrodis - atsparus smūgiams, karščiui, šalčiui, dulkėms bei vandeniui (3ATM standartas - galima nardyti iki 30 metrų gylyje).

Taip pat jis palaiko net 20 sporto režimų, tarp kurių yra bėgimas, plaukimas, krepšinis, futbolas ir t.t.

Nuolat sekami fizinės veiklos rodikliai, kaip nueitas atstumas, žingsniai ir kt. Laikrodis 7/24 režimu matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, miego kokybę.

Tuo pačiu su telefonu (iOS 10.0/Android 5.1 ir naujesnėmis OS) poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu ir palaiko Da Fit programėlę, kurioje pateikiama dar daugiau išsamios fizinės veiklos informacijos. Aktyvavus telefone GPS, programėlėje matysite ir nukeliauto maršruto žemėlapį.

Pats laikrodis palaiko anglų, rusų, prancūzų, vokiečių, italų, ispanų ir kitas kalbas. O programėlėje tų palaikomų kalbų yra dar daugiau.

„Kospet Rock“ tvirtasis išmanusis laikrodis informuoja apie gautas žinutes, skambučius, socialinių tinklų ir programėlių pranešimus (WeChat, Facebook, Twitter, WhatsApp, Line, KakaoTalk, Instagram, Skype ir kt.). Taip pat su juo galima valdyti telefono muzikos grotuvą, palaikoma orų prognozė, žadintuvas ir kt.

 

„Kospet Rock“ turi 1.69 colių TFT ekraną su 240 x 280 raiška, darbuojasi nRF52840 lustas ir turime RAM 64KB + ROM 128M.

Baterija čia yra 350 mAh talpos, įkraunama su magnetiniu įkrovikliu. Baterijos budėjimo režime užteks net 50 dienų, o naudojant laikrodį įprastai - 14 dienų. Geras rezultatas.

„Kospet Rock“ yra ypatingai tvirtas išmanusis laikrodis ir štai vaizdo įrašas, kaip jis yra trankomas, mėtomas, skandinamas, per jį pervažiuoja automobilis ir kt.

Plačiau apie šį „Kospet Rock“ išmanųjį laikrodį šioje apžvalgoje:

„Bluedio T7 Plus“ ausinės

  • Wiibuying31,10 €;
    • pristatymas per 12-30 d.

„Bluedio“ yra daugeliui gana gerai žinoma kompanija. Ji specializuojasi būtent garso įrangos ir ypatingai ausinių segmente.

Štai ir čia turime vienas naujausių ir puikiomis savybėmis bei kaina pasižyminčių jos gaminių - „Bluedio T7 Plus“ ausines.

„Bluedio T7 Plus“ pasižymi moderniu dizainu ir kaip tvirtina gamintojas, yra labai kokybiškai pagamintos, lengvos ir su minkštais kaušeliais. Dėl to šias ausines galima dėvėti ilgą laiką.

Ir taip, šias ausines prie įrenginių galima prijungti pakuotėje esančiu 3.5mm audio laidu bei taip pat su telefonais, kompiuteriais, planšetėmis ir kitais įrenginiais suporuoti naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu, kas užtikrina dar stabilesnį duomenų perdavimą ir taupesnį baterijos naudojimą.

 

„Bluedio T7 Plus“ turi per 2 valandas įkraunamą bateriją, kurios energijos užtenka net iki 40 valandų, o budėjimo režimas siekia ir 1000 valandų.

Šaunu ir tai, kad „Bluedio T7 Plus“ turi tokių papildomų savybių, kaip žingsnių skaičiavimas. Tuo pačiu skaičiuoja ir nueitą atstumą bei sudegintas kalorijas. Dėka integruoto giroskopo, šios ausinės geba fiksuoti ir štai tokius fizinės veiklos rezultatus. Na, o juos galima peržiūrėti dedikuotojo programėlėje.

Beje, programėlėje galima keisti ir muzikos grojimo režimus, kas taip pat yra patogu.

„Bluedio T7 Plus“ išsiskiria ir didelėmis 57mm diafragmomis ir pilnai kontroliuojamu ANC (aktyviu aplinkos triukšmo slopinimu). Tai yra, „Bluedio T7 Plus“ turi 4 mikrofonus ir ant korpuso esančiu mygtuku galima aktyvuoti 2 arba 4 mikrofonus. Taip atitinkamai keičiamas ANC veikimo stiprumas: nuo -25dB iki 18dB. Pravarti funkcija, leisianti ausines prisiderinti prie konkrečių sąlygų.

Dar verta pažymėti ir tai, kad „Bluedio T7 Plus“ palaiko atminties kortelę, tad galima muziką leisti tiesiai iš kortelės, net nebūtina ausinių poruoti su kokiu nors įrenginiu.

Plius, kai tik „Bluedio T7 Plus“ ausinės nuimamos nuo galvos - automatiškai sustoja grojusi muzika, o kai ausinės vėl uždedamos ant galvos - muzika pradeda groti. Šaunios funkcijos ir „Bluedio T7 Plus“ ausines apžvalgininkai vertina labai teigiamai.

„HONOR Band 6“ išmanioji apyrankė

  • Wiibuying35,30 €;
    • pristatymas per 12-30 d.

Tiek gamintojas, tiek ir technologijų apžvalgininkai bei pirkėjai iškart pabrėžia didžiulį ir aukščiausios klasės „HONOR Band 6“ ekraną.

 

Kompanija netgi „HONOR Band 6“ šūkyje jau koduoja tokią žinutę - „A Big Difference“. Ir tikrai taip, ekranas čia didelis.

1,47 colių įstrižainės AMOLED tipo spalvotas ir į prisilietimus reaguojantis ekranas tokioje kainų kategorijoje yra puikus dalykas. Lyginant su Honor Band 5 turimu 0,95 colių ekranu, tai čia pokytis milžiniškas.

Plius, turime 100+ ekrano atvaizdavimų pasirinkimą bei galime uždėti norimą nuotrauką, kas irgi daugeliui labai patiks.

„HONOR Band 6“ yra labai stilinga išmanioji apyrankė, su šone esančiu valdymo mygtuku. Taip pat hipoalerginis dirželis yra keičiamas ir iškart galima įsigyti jų papildomai.

Kaip tikriausiai daugelis puikiai žinome, „HONOR“ ilgą laiką buvo „Huawei“ kompanijos dukterinė įmonė, tačiau nuo šiol „HONOR“ yra visiškai nepriklausoma.

Visgi, „HONOR Band 6“ apyrankė yra kurta drauge su „Huawei“ ir tai yra tik pliusas, nes joje rasime apžvalgininkų itin giriamus techninius sprendimus.

Štai ir garsioji TrueSeen širdies rimto matavimo technologija čia yra. Netgi naujosios 4.0 kartos. Tad „HONOR Band 6“ užtikrina maksimaliai tikslų širdies ritmo matavimą, tą daro 24/7 režimu ir informuoja apie neįprastus ritmo pokyčius.

Taip pat „HONOR Band 6“ išmatuoja deguonies kiekį kraujyje, kas daugeliui tampa vis aktualiau.

Naujoji išmanioji apyrankė palaiko ir kitą pažangų techninį sprendimą - TrueSleep algoritmą, kuris pilnai seka miego kokybę, atlieka jos išsamią analizę, identifikuoja problemas ir pasiūlo jų sprendimo būdus. Tad miego stebėjimas ir jo kokybės gerinimas tampa maksimaliai individualus ir išsamus.

Dar viena šauni „HONOR Band 6“ savybė yra menstruacijų ciklo sekimo galimybė. Tai tuo pačiu pagelbės ir tiems, kurie preciziškai tiksliai seka pačias vaisingiausias dienas ir siekia susilaukti vaikelio.

 

Išties naudingas dalykas. Čia pravers net ir tiems, kurie priešingai - nenori susilaukti vaikelio. Pačiomis vaisingiausiomis dienomis žinos, kad užsiimti meilės reikalais reikia su ypatinga atsarga.

„HONOR Band 6“ palaiko ir 10 sporto režimų, tarp kurių rasime bėgimo bei važiavimo dviračiu variacijas, plaukimą baseine, darbą su treniruokliais, ėjimą ir kt.

Beje, dabar „HONOR Band 6“ turi jutiklius, kurie automatiškai aptinka fizinės veiklos pradžią. Tarkime, pradėsite važiuoti dviračiu, bet pamiršite aktyvuoti „HONOR Band 6“ apyrankėje šį sporto režimą. Pati apyrankė užfiksuos jūsų sportinę veiklą ir automatiškai aktyvuos atitinkamą sporto režimą. Labai pravartus dalykas.

Baterija, dar viena puiki „HONOR Band 6“ sritis. Vos 10 minučių įkrovimo užteks apyranke naudotis net 3 dienas. Stebėtinai puikus rezultatas.

Bendrai su magnetiniu įkrovikliu per valandą įkrovus „HONOR Band 6“ bateriją, jos energijos užteks iki 14 dienų. Naudojant įprastai - 10 dienų. Geras rezultatas.

„HONOR Band 6“ taip pat išmatuoja streso lygį, praneša apie gautus SMS, programėlių ir socialinių tinklų pranešimus, taip pat ir skambučius, palaiko nuotolinį muzikos grotuvo bei kameros valdymą ir t.t.

Šauni ir funkcionali apyrankė, kurią išbandęs ir su kitais įrenginiais palyginęs apžvalgos autorius tvirtina, kad „už tokią kainą šiuo metu geriau kaip HONOR Band 6 tiesiog nėra“:

„Lenovo HX106“ belaidė ausinė

  • Wiibuying - 9,24 €;
    • pristatymas per 12-30 d.

„Lenovo HX106“ yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems tenka daug bendrauti telefonu bei gyvai.

 

Taip viena ausis bus visada atvira pokalbiams su aplinkui esančiais žmonėmis, o kitoje ausyje turėsime štai tokią „Lenovo HX106“ ausinę.

Ant jos korpuso yra visi valdymo mygtukai, mikrofonas su garsiakalbiu. Ši ausinė Bluetooth 5.0 ryšiu poruojama su telefonu ir duomenys perduodami iki 10 metrų atstumu.

Turimos įkraunamos 160 mAh talpos baterijos užtenka muzikos klausytis iki 20 valandų. Šaunu ir tai, kad vienu metu prie šios ausinės galima prijungti du telefonus ir taip abiem jais patogiai naudotis. Ausinė atspari prakaitui ir vandens purslams. Puikus variantas daug su telefonu kalbantiems žmonėms.

„Lenovo L101“ garso kolonėlė

  • Wiibuying21,85 €;
    • pristatymas per 12-30 d.

Šiuo metu galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodos arba baltos spalvos korpuso.

„Lenovo L101“ yra labai geros kainos ir kokybės garso kolonėlė. Dailaus dizaino, su papildomomis šonuose šviesomis.

„Lenovo L101“ galima prijungti prie įvairių įrenginių: kompiuterių, telefonų, planšečių ir kitų įrenginių.

„Lenovo L101“ prie įrenginių prijungiama per USB jungtį, tad jai nereikia jokio kito papildomo maitinimo. Čia turime ir 3.5 audio jungtį.

Kolonėlė turi dvigubas diafragmas bei garsiakalbius ir garso atsako dažnis siekia 20-25kHz, o maksimaliai turime 80dB garso lygį.

Šauni kolonėlė ir ypatingai tiems, kurių kompiuteriai neužtikrina pakankamo kiekio garso. Štai čia kolonėlės apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()