Žurnalo "Scientific American" gruodžio mėnesio naujienos  (6)

Ilgai laukę pagaliau sulaukėme iš žurnalo "Scientific American" informacijos apie trečiąjį numerį, kurį ištikimiausi skaitytojai jau praeitą savaitę surado prekybos centruose. Kodėl kai kurie procesai truputi vėlavo ir ko reiktų laukti ateinančiuose numeriuose - skaitykite prisegtame redakcijos žodyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sveiki visi,

Iš pradžių keli žodžiai apie trečiąjį numerį: jis pasirodė spaudos prekybos vietose tuo laiku, kaip ir žadėjome – gruodžio 3-iąją. Ir, kaip jau rašėme, prieš išleisdami antrąjį numerį, taip darysime ir ateityje – naujo SciAm numerio galite ieškoti prekyboje pirmąją kiekvieno mėnesio darbo dieną (na, gal nebent su sausio numeriu bus šventinių nesklandumų, jis gali pasiekti prekybos vietas 1-2 dienomis vėliau).

Na, o dabar norime atsiprašyti, kad laiku neparengėme pristatymo svetainėje: gruodžio pradžioje Barselonoje vyko tarptautinis SciAm redakcijų susitikimas ir per skubėjimą išvažiavome, neperdavę savo anonsų Technologijų svetainei. Užtat parvežėme visiems mūsų skaitytojams ne tik linkėjimų iš viso plataus pasaulio, bet ir gerų naujienų. Pirmoji žinia skirta visiems, pageidaujantiems, kad mūsų žurnalas neapsiribotų vien JAV mokslininkų darbais. Ipke Wachsmuth straipsnis iš Gehirn & Geist antrajame SciAm numeryje buvo tik pirmoji kregždė: kitais metais mūsų žurnalo puslapiuose rasite ir daugiau vokiečių kolegų straipsnių, taip pat ne mažiau įdomių Rusijos mokslininkų darbų iš žurnalo „V mire nauki“.

Antroji naujiena tiems, kas mėgsta informacijos ieškotis ne spausdintuose puslapiuose, o kompiuterio ekranuose: nuo pavasario mūsų svetainėje galėsite skaityti žymiai daugiau informacijos, be to, turėsite galimybę gauti pilnas senesnių numerių versijas pdf formatu.

Parsivežėme tikrai daug daugiau įdomių naujienų ir idėjų, bet taip kaip visoms joms įgyvendinti bus reikalingas laikas, neerzinsime Jūsų iš anksto ir plačiau apie jas parašysime kitų metų pradžioje.

Taigi, kol kas tiek. Naudingo ir malonaus skaitymo!

Žurnalo "Scientific American lietuviškas leidimas" redakcija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: