Portalo plėtra. Kokią specialybę rinktis?  (31)

Kaip ir žadėjome, šiais metais mūsų portale atsiras kai kurių naujovių. Viena iš jų jau įgyvendinta – portalo interviu, kurių temas ir pašnekovus gali siūlyti patys skaitytojai. Kita būsima naujovė – pamažu startuosiantis skyrelis, padėsiantis abiturientams apsispręsti kur ir ką jie nori studijuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skyrelis žaibiškai nesusiformuos, tačiau vizija jau yra ir padaryta nemažai korekcinių darbų, kurie iš pirmo žvilgsnio nė nepastebimi. Visą reikalingą informaciją apie būsimas studijas, mokymo įstaigas ir specialybes ateityje bus galima surasti švietimo skyriaus poskyryje „Aukštasis mokslas“.

Jame bus talpinami ne tik universitetų naujienos, įvykiai ir akcijos, bet tikimės, jog pamažu atsiras ir išsamūs studijų programų aprašymai bei įvairūs patarimai ir prognozės, padėsiančios išsirinkti tinkamą mokslo įstaigą. Kol kas apie šiuos planus detaliau nekalbėsime, viskas paaiškės eigoje, o be to ir informuosime apie visas permainas.

Na, o kol kas vienas būsimas skyrius jau įgavo kontūrus ir pradėjo judėti. Tai skyrelis „Specialybių gidas“, kuriame surasite populiariausių specialybių trumpus aprašymus ir svarbiausia, asmeninius žmonių komentarus ir nuomones apie šias specialybes.

Kol kas skyrelis dar visai mažytis ir jame surašytos tik tos specialybės, apie kurias mes turėjome papildomos informacijos straipsnių archyvuose. Kadangi nenorime publikuoti sausos medžiagos, tokiu principu skyrių ir plėsime – apie kokią specialybę gausime įdomios ir vaizdingos medžiagos, tokią ir įtrauksime į skyrių.

Tad iš karto kviečiame visus mūsų portalo dirbančius ar dirbusius skaitytojus nepatingėti ir pasidalinti asmenine patirtimi apie savo darbą, profesiją – kokių įgūdžių joje reikia, kokio charakterio žmogui geriausiai tiktų tokia specialybė, ką ir kaip joje reikia dirbti. Tai bus naudinga ne tik jaunimui, dar tik mąstančiam apie savo gyvenimo kelią, bet ir visiems, nusprendusiems pakeisti įgrisusį darbą arba neradusiems savojo pašaukimo.

Siųskite savo atsiliepimus ir komentarus apie profesijas mums į elektroninį paštą info@technologijos.lt – tai gali būti tik kelios pastraipos asmeninės nuomonės arba išsamus profesijos aprašymas su nuotraukomis ir video medžiaga. Svarbu, nepamirškite nurodyti, kiek laiko jau dirbate tokiame darbe bei savo vardą (arba slapyvardį).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (31)

Susijusios žymos: