Lietuvoje antrą kartą vyks vienintelis šalyje krautuvų čempionatas: laimėtojai gaus progą dalyvauti tarptautinėse varžybose Vokietijoje  ()

Aukštos kokybės krovos ir sandėliavimo technikos tiekimo paslaugas teikianti bendrovė „Alwark“ praneša organizuojanti „Alwark krautuvų čempionatą 2024“ – vienintelį tokio pobūdžio renginį Baltijos šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau antrą kartą organizuojamas renginys šiemet vyks birželio 7 dieną Kaune, Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje. Čempionato metu tarpusavyje varžysis geriausi krautuvų vairuotojai iš visos Lietuvos, o krautuvų čempionato laimėtojams bus suteikta proga atstovauti Lietuvai tarptautiniame krautuvų čempionate Vokietijoje.

„Mintis apie tokio pobūdžio čempionato organizavimą Lietuvoje įkvėpė ilgametės Vokietijoje vykstančios tarptautinės krautuvų varžybos „StaplerCup“. Nuolat dalyvaudami šiose varžybose bei sužavėti jose tvyrančiomis nuotaikomis, noru laimėti bei pademonstruoti savo gebėjimus, norėjome suorganizuoti renginį, kuris vienytų krautuvų vairuotojų bendruomenę ir Lietuvoje. Galime pasidžiaugti, kad praėjusiais metais čempionato metu dalyvių atliekamos komandinės ir individualios užduotys ne tik leido atskleisti unikalius jų sugebėjimus, bet ir prikaustė gausiai susirinkusių renginio žiūrovų dėmesį“, – teigia vienas krautuvų čempionato Lietuvoje iniciatorių, „Alwark“ „Linde“ serviso ekspertas Regimantas Didbalis.

Į varžybas grįžta nugalėtojai

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Klaviatūros, planšetės, unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, graviravimo staklės, įrankiai ir kt.(Video)
1853 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GELEIPU X5“ - Android vaizdo projektorius ir TV priedėlis viename

2) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

5) „ATOMSTACK A24 Pro“ - 24W lazerinės graviravimo staklės su APP

6) „KOORUI MK104“ - 104 mygtukų klaviatūra su RGB šviesomis

Išsamiau

Dar 2023 m. Lietuvoje organizuotas krautuvų čempionatas sulaukė itin didelio Lietuvos įmonių susidomėjimo. Renginyje dalyvavo bei savo meistriškumą vairuojant krautuvus demonstravo net 220 dalyvių, tarp kurių – 40 komandų ir 80 individualių vairuotojų. Kaip teigia praėjusių metų komandinių varžybų nugalėtojos bendrovės „Freda“  komandos narys Sigitas Būdvytis – finale iškovota pergalė buvo visiškai netikėta.

„Į krautuvų čempionatą vykome norėdami išbandyti savo jėgas, todėl apie laimėjimą net negalvojome. Tačiau išgirdus, kad tapome nugalėtojais – apėmė tikras netikėtumo jausmas. Panašaus pobūdžio varžybose nei vienam komandos nariui ankščiau nebuvo tekę dalyvauti. Darbuose kasdien naudojami krautuvo vairavimo įgūdžiai atrodo įprasti, tačiau šios varžybos suteikė galimybę pamatyti juos visai kitomis spalvomis. Varžybų metu atliekamos užduotys pareikalavo ypatingo tikslumo. Jų metu neturėjome prabangos suklysti, nes kitaip užduotis būtų reikėję atlikti iš naujo“, – pasakoja S. Būdvytis.

 

Anot dalyvio, išlikę geri prisiminimai po renginio paskatino čempionate dalyvauti dar kartą.

„Šiais metais atstovauti įmonei krautuvų čempionate planuojame su ta pačia komanda. Dalyvaudami varžybose antrą kartą jaučiamės drąsiau, todėl šį kartą bandysime apginti nugalėtojų titulą. Atlikdami kasdienes užduotis darbe bandome ir šiek tiek pasipraktikuoti“, – nurodo nugalėtojų komandos narys.

Šiemet čempionatas dar didesnis

Birželio mėnesį Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje vyksiančiose varžybose tarpusavyje  susirungs tiek bendrovių suburtos komandos, tiek individualūs dalyviai. Renginio organizatorius „Alwark" atskleidžia, jog, lyginant su praėjusiais metais vykusiu čempionatu, šiemet jis bus dar didesnis. Planuojama, kad varžybose dalyvaus 50 komandų ir 80 individualių dalyvių. Kaip ir pernai, įmonės, norėdamos dalyvauti krautuvų čempionate, turi užpildyti registracijos formą.

 

Šiemet renginio dalyvių lauks organizatorių paruoštos pramoginės, tačiau ypatingo tikslumo bei preciziškumo reikalaujančios užduotys. Jų metu dalyviai turės pademonstruoti asmeninius ir komandinius sugebėjimus bei užduotis atlikti per trumpiausią įmanomą laiką. Svarbu ir tai, kad renginio metu dalyviai galės ne tik pamatyti naujausią „Linde“ krovos technikos asortimentą, bet ir jį išbandyti rungčių metu.

Galimybė varžytis tarptautiniu lygmeniu

Krautuvų čempionato kulminacija taps akimirka, kuomet bus paskelbti trys geriausiai individualių varžybų finalinėse rungtyse pasirodę krautuvų vairuotojai, iškovosiantys teisę atstovauti Lietuvai bei savo įmonei tarptautinėse „StaplerCup“ varžybose Vokietijoje. Šis laimėjimas suteiks progą dalyviams pademonstruoti savo gebėjimus bei varžytis su geriausiais Europos krautuvų vairuotojais, pasisemti neįkainojamos patirties, skatins profesinį augimą bei puoselės meistriškumą. Galimybė sulaukti profesinio pripažinimo tarptautinėje arenoje – puikus pasiekimas ne tik renginyje dalyvaujančiam krautuvo vairuotojui, bet ir bendrovei, kuriai jis atstovauja.

 

Išimtinio dėmesio sulauks ir finale nugalėjusi komanda. Ji iškovos ne tik „Geriausios komandos titulą“, tačiau ir nugalėtojų taurę bei išskirtines dovanas.

„Alwark krautuvų čempionatą 2024“ remia bendrovės „Mantinga“, „Osama“ ir „Partneri DS“.

Dalyvių registracijos formą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()