Visiems šokas. Lietuvoje bankrutuoja 2 gigantai  (7)

Penktadienio vakarą beta.lt ir grupinis.lt svetainės neveikė.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© justynafaliszek (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/shopping-online-e-commerce-fashion-4000414/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė „Beta Media“, valdanti interneto platformas „beta.lt“ ir „grupinis.lt“, penktadienį pranešė apie bankrotą. Bendrovė išsiuntė laiškus klientams, oficialiai informuodama apie nemokumą. Audito tarnybos duomenys rodo, kad „Beta Media“ dar neturi paskirto nemokumo administratoriaus.

Penktadienio vakarą minėtos svetainės neveikė. Bendrovė neatsiskaitė su paslaugų tiekėjais. Kai kurie tiekėjai BNS informavo, kad nutraukia sutartis su „Beta Media“.

Druskininkų ir Birštono „Eglės sanatorija“ šią savaitę nutraukė sutartį su bendrove. „Eglės sanatorijos“ generalinis direktorius Artūras Salda pranešė, kad sanatorija susiduria su „Beta Media“ finansinių įsipareigojimų nevykdymu, dėl to sutartis nutraukta nuo birželio 5 dienos.

Fantastiškos Android planšetės tik 73€! Beprotiškas kainos ir kokybės santykis („V61“)
2775

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Sanatorija neatskleidė „Beta Media“ skolų, tačiau ieškomi sprendimai tarp įmonių. A. Salda teigė, kad sprendimas neturės įtakos paslaugoms, įsigytoms iki birželio 4 dienos.

Anot jo, sanatorija priims visus, per beta.lt ir grupinis.lt iki birželio 4 dienos įsigijusius galiojančius „Eglės“ kuponus, tačiau susigrąžinti pinigų už juos nebus galima.

 

Kitos – „Versmės“ – sanatorijos komunikacijos atstovė Greta Raižienė taip pat patvirtino, kad „Beta Media“ nevykdo įsipareigojimų įmonei. 

„Beta Media“ vadovas Raimundas Adomaitis situacijos nekomentavo. 2022 metais bendrovė uždirbo 232,4 tūkst. eurų pelno, tačiau 2023 metų duomenų dar nepateikė. 2018 metais „Beta Media“ buvo skirta bauda už vartotojų klaidinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: BNS
Autoriai: Aurimas Ragelis
(36)
(19)
(17)
Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama

Komentarai (7)