Skubus laiškas. Lenkija, Lietuva, Latvija ir Estija reikalauja  (1)

Laiškas Europos Komisijos pirmininkei.


Estijos, Latvijos ir Lietuvos nuotraukų koliažas
Estijos, Latvijos ir Lietuvos nuotraukų koliažas
© Clker-Free-Vector-Images (Pixabay Content Licence) |https://pixabay.com/vectors/flag-integration-latvia-lithuania-39513/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 26 d. Lenkija, Lietuva, Latvija ir Estija paragino Europos Sąjungą pastatyti gynybinę liniją palei bloko sieną su Rusija ir Baltarusija, kad Europos Sąjunga būtų apsaugota nuo karinių grėsmių, pranešė „Reuters“.

Laiške Europos Komisijos pirmininkei keturių šalių, kurios turi sieną su Rusija ir Baltarusija, vadovai teigė, kad šiam projektui įgyvendinti reikėtų visų ES narių finansinės paramos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Atminties kortelės, automobilio diagnostikos įrenginiai, mini PC, ventiliatoriai, stulbinamų galimybių išmanieji laikrodžiai ir kt. (Video)
1701 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „LAUNCH CR3008 PLUS“ - automobilio diagnostikos įrenginys

2) „BlitzWolf BW-TF1“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

3) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

4) „Ninkear N9“ - mini PC, 8+256GB, Windows 11

5) „MechZone“ - 72 klaviatūros dangtelių rinkinys

6) „ET210“ - išmanusis laikrodis

Išsamiau

Gynybos infrastruktūros sistemos sukūrimas palei ES išorės sieną su Rusija ir Baltarusija bus atsakas į skubų ir neatidėliotiną poreikį apsaugoti ES nuo karinių ir hibridinių grėsmių“, – rašoma laiške.

 

Laiško autoriai, sakydami „hibridinių“, turi omenyje karinių ir nekarinių grėsmių derinį, taip pat dezinformaciją, kibernetines atakas, ekonominį spaudimą ir bandymus sukelti migracijos krizę pasienyje.

Kai kurie ES diplomatai yra apskaičiavę, kad tokios gynybinės linijos palei 700 km ilgio ES sieną su Rusija ir Baltarusija įrengimas kainuotų apie 2,5 mlrd. eurų (2,67 mlrd. JAV dolerių).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(6)
(59)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)