Netikėta žinia. „Timberlake'as stabdo savo pasaulinį turą...“ Kas bus su koncertu Lietuvoje?  ()

Sustabdo savo pasaulinį turą.



© Justin Timberlake (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=tSXZ8hervyY

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Koncertinio turo metu Justino Timberlake'o pasirodymas Kauno stadione turi įvykti 2025 metų birželio 6 dieną, birželio 9 dieną – Talino Dainų slėnyje.

Timberlake'as stabdo savo pasaulinį turą. „Los Angeles Times“ praneša , kad dainininkas antradienio vakarą netikėtai atidėjo savo pasirodymą Niuarke, Naujajame Džersyje, dėl traumos, kuri, pasak jo, „trukdo jam koncertuoti“.

Likus valandai iki pasirodymo pradžios atsiprašydamas dainininkas sakė esąs nusiminęs, kad nematys savo gerbėjų, bet stengiasi kuo greičiau pakeisti pasirodymo laiką.

„Pažadu pasitaisyti ir surengti jums tokį pasirodymą, kurio nusipelnėte“, – „Instagram“ rašė jis. „Ačiū už supratingumą. Visada vertinu jūsų paramą“.

[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!
1310

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Dainininko žinutė buvo paskelbta 17.45 val., prieš pat pasirodymo pradžią. Kitas jo pasirodymas numatytas penktadienį Filadelfijoje, tačiau neaišku, ar jo trauma nesutrukdys ir šiam pasirodymui.

10 „Grammy“ apdovanojimų laureatas, kovo mėnesį išleidęs savo šeštąjį studijinį albumą „Everything I Thought It Was“, balandžio mėnesį  pradėjo anšlaginį pasaulinį turą „The Forget Tomorrow World Tour“, kurio metu aplankys daugiau nei 50 miestų, tame tarpe ir Lietuvą.

Turas tęsėsi net ir po to, kai Timberlake'as buvo suimtas už vairavimą išgėrus birželio mėnesį, kai tariamai nesustojo prie Stop ženklo.

 

Jis buvo pripažino kaltu dėl vairavimo išgėrus, jam buvo atimtos vairuotojo teisės, rugsėjį jis gavo 25 valandas viešųjų darbų jo pasirinktoje ne pelno organizacijoje, 500 USD baudą su 260 USD priemoka ir reikalavimu paskelbti viešą pranešimą apie vairavimo išgėrus pavojų.

Praėjus kelioms dienoms po nuosprendžio, dainininkas paskelbė, kad į savo 2025 m. turą įtrauks keletą pasirodymų.

Koncerto organizatorius „Live Nation“ teigė, kad nauji pasirodymai buvo įtraukti „dėl neįtikėtino gerbėjų poreikio“ ir kad į turą visame pasaulyje parduota daugiau nei 1 mln. bilietų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(10)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()