Gera pradžia – pusė darbo  (0)

Norisi tikėti, jog ši visiems žinoma patarlė bus teisinga ir mūsų atveju. Pagaliau mūsų fakultetas žengė dar vieną žingsnį arčiau moksleivių ir visų, besidominčių fundamentaliaisias mokslais – bent jau matematika ir fizika.

Mūsų fakultetas nuo seno organizuoja atvirų durų dienas, dalyvauja mokslo festivalyje “Erdvėlaivis Žemė”, lanko gimnazijų ir kitų mokyklų moksleivius, tačiau dar niekada mes nebandėme bendrauti su jaunimu jam įprastoje ir pamėgtoje erdvėje – internete. Tubūt pats laikas pasivyti laiką ir “įkelti kojas” į nuolat augančią ir populiarėjančią tinklaraščių bendruomenę. Tuo labiau, jog reikia gelbėti ir fundamentaliųjų mokslų prestižą – vis labiau populiarėja nuomonė, jog tai labai nuobodūs ir nesuprantami mokslai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, tiek matematika, tiek ir fizika nėra lengvos mokslo sritys, tačiau tikrai ne baisios, ir kas svarbiausia, labai įdomios. Kuo jos įdomios bei patrauklios ir pabandysime pasakoti šiame tinklaraštyje. Čia nuolat atsiras įrašų apie matematikų ir fizikų įdomius tyrimus, naudingus atradimus. Galėsite ne tik pažvelgti į šiuos mokslus iš šalies, bet ir pabendrauti su fakulteto mokslininkais bei dėstytojais, sužinoti ką gi gyvenime gali veikti matematikai ir fizikai.

Žinoma, nepamiršime ir su studijomis susijusių įvykių – visada pranešime informaciją apie naujausius fakulteto renginius, studentų šventes, o taip pat ir jų mokslo pasiekimus. Jeigu susidomėsite mūsų siūlomomis studijomis, galėsite dėstytojams užduoti konkrečius klausimus apie jas.

Kaip matote, veiklos ir bendravimo galimybių yra labai daug, tad tikimės, jog neilgai trukus mes sulauksime daug smalsių ir aktyvių skaitytojų!

Kauno technologijų universiteto Matematikos ir gamtos mokslų (buvusio Fundamentaliųjų mokslų fakulteto) dėstytojai


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: