"BenQ" Lietuvoje pristatė aukštos klasės LED monitorių EW2430  (0)

Taivano gamintojas kompanija "BenQ" Lietuvoje pradėjo prekiauti dvejais VA tipo (angl. vertical alignment) matricas turinčiais LED monitoriais: EW2430 ir šiek tiek patobulintą jo variantą EW2430V. Abu modeliai veikia "Full HD" raiška, pasižymi 3000:1 statinio ir 20mln:1 dinaminio kontrasto lygiu. 24 colių įstrižainės monitoriai išsiskiria solidžiu dizainu ir vaizdo kokybę užtikrinančiomis charakteristikomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abu modeliai turi po dvi HDMI jungtis, po vieną D-Sub ir DVI-D jungtį. Juose taip pat numatyta jungtis ausinėms, garso įvesties ir išvesties jungtis ir keturis USB lizdus turintį USB šakotuvą, per kurį prie kompiuterio prijungti galima išorinius įrenginius, tokius kaip "flash" atmintinės arba mobiliojo telefono duomenų laidas. Korpuse integruoti du 2W galios garsiakalbiai. Ekrano matrica užtikrina 178/178 laipsnių apžvalgos kampą (horizontalia ir vertikalia kryptimi). Prietaisą įjungus, suvartojama ne daugiau kaip 65W, o budėjimo režime - ne daugiau kaip 0,5W galia.

Nors abu gaminiai techniniu požiūriu yra identiški, EW2430V įdiegti papildomi programiniai vaizdo kokybei gerinti skirti sprendimai: "Smart Focus", "Super Resolution", PIP/PIB, "3D Deinterlace" ir "3D Noise Reduction". Kaip ir ankstesnių serijų monitoriuose, EW2430 korpusui gaminti panaudotas blizgus plastikas, tačiau šį kartą jis papildytas metalo komponentais. Taip sudaromas neįkyrus, tačiau akiai malonus vizualinis įspūdis.

Išsamesnę informaciją apie naująjį "BenQ EW2430" rasite gamintojo svetainėje. EW2430 Įsigyti galima šiose internetinėse parduotuvėse:

BenQ EW2430 Skytech.lt

Fortakas.lt

Varle.lt

 


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)