Geriausios belaidės ausinės, kokias tik esu testavęs: stulbinamas ANC, LDAC ir garso kokybė, net iki 50val. ir nuostabios APP galimybės (Video, Foto, „Anker Soundcore Space A40“ apžvalga)  (4)

„Anker Soundcore Space A40“ - vienos naujausios kompanijos belaidės ausinės. Ir turiu pripažinti, kad geriausios, kokias tik šiol esu išbandęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Anker Soundcore Space A40“

belaidės ausinės

89,99€ -17,99€ 89,99€

64,99€

Imu!

iš Europos

Kuponas: WS7DBY9BMI

galioja iki 2023-08-06

mažiausia kaina rinkoje

už 5€ į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko pardavėjas

„Anker Soundcore Space A40“

Privalumai: 

  • labai greitas pristatymas į Lietuvą – per 3 d.d.
  • saugiai supakuota – viskas savo vietose
  • nuostabios išvaizdos ir pagaminimo kokybės
  • didelės raiškos garsas su LDAC kodavimu – 3 kartus detalesnis garsas, nei su įprastais SBC ir AAC
  • Hi-Res Audio Wirelless sertifikatas
  • dviejų membranų garsiakalbiai, pagaminti iš metalo ir keraminės medžiagos, sukuria labai detalų garsą: stulbinamai nuostabus balansas ir garso kokybė
  • HearID Sound 2.0 – unikali technologija, atlieka individualią vartotojo klausos analizę, sukuria asmeninį garso profilį, visiškai pritaikytą jūsų klausos organui
  • daugybė muzikos leidimo režimų APP, yra EQ ir kt.
  • net 6 mikrofonai ir dirbtinio intelekto algoritmas užtikrina maksimalų aplinkos triukšmo slopinimą, veiksmingai atpažįsta vartotojo balsą ir užtikrina, kad skambučių metu jis skambėtų garsiai ir aiškiai
  • Adaptyvusis ANC – automatiškai prisitaiko prie skirtingos aplinkos ir blokuoja net iki 98 proc. pašalinių garsų, patvirtinta SGS laboratorijoje
  • APP rankiniu būdu valdomas ANC veikimo stiprumas
  • Transparency režimas – praleidžia aplinkos garsus, nebūtina ausinių išsiimti iš ausų, papildomi nustatymai APP
  • Bluetooth 5.2 – automatinis poravimas, galima vienu metu prisijungti prie 2 įrenginių ir per juos šokinėti
  • vienu įkrovimu 10 val., o su dėkliuko baterija net iki 50 val. muzikos klausymas
  • greitojo įkrovimo funkcija – vos 10 min. ir 4 val. muzikos klausymas
  • belaidis ir USB-C laidinis įkrovimai
  • fantastiškai lengvos, vos po 4,9gr., idealiai laikosi ausyse, 5 skirtingi dydžio ausinių pagalvėlės
  • itin kokybiškas jutiklinis valdymas, visos komandos koreguojamos APP
  • super kokybiškas dėkliukas, matinės dangos, kompaktiškas, su įkrovos indikatoriais, Reset mygtuku, lengvai telpa drabužių kišenėse
  • IPX4 reitingas, pritaikytos ausinės naudoti ir sportuojant, nebijo vandens purslų

Trūkumai:

  • realiai - tiesiog nėra, nebent dar vienas dalykas būtų šaunu: slėgio jutikliai, išėmus ausines iš ausų - muzika automatiškai sustotų grojusi, įstačius ausines atgal - muzika pradėtų grojusi.

„Anker Soundcore Space A40“ pristatymas, pakuotės turinys, svarbiausios savybės

Esame tikri, kad mūsų skaitytojams šis garso įrangos gamintojas yra puikiai žinomas ir dažnas jūsų turite jų ausinių ar/ir garso kolonėlių.

„Anker Soundcore“ yra itin mėgiamas pirkėjų ir apžvalgininkų. Šios kompanijos produktų apžvalgų gausu Youtube ir jos sulaukia rekordinių peržiūrų kiekio, kas aiškiai rodo, kad žmonės šios kompanijos produktais domisi. Ir tikrai ne veltui.

Štai ir į mano rankas pateko vienos naujausių kompanijos belaidžių ausinių - „Anker Soundcore Space A40“.

Jas gamintojas į Lietuvą atsiuntė iš Europos sandėlio (Vokietijos), vos per keletą dienų. Beliko nueiti į paštomatą ir atsiimti. Galėjau rinktis ir su pristatymu į namus.

Svarbu: čia verta pažymėti, kad gamintojas visus savo produktus siunčia iš EU sandėlių. Visi mokesčiai sutvarkyti.

Taip pat taikoma 18 mėnesių garantija. Jei kas nutinka, galima kreiptis tiesiai į šiuos klausimus sprendžiantį klientų aptarnavimo biurą šiuo adresu (nuoroda).

Taigi, man ausinės atkeliavo tvarkingai supakuotos. Dėžutė išliko prekinės išvaizdos. Viskas tvarkingai.

Pati ausinių dėžutė išvaizdi ir su pačia svarbiausia informacija apie ausines.

Maksimali pagaminimo kokybė, gausi pakuotė ir fantastiški baterijos tarnavimo laikai

Labai tvarkingoje dėžutėje randame naudojimosi instrukciją (anglų kalba), ausines su dėkliuku, skirtingo dydžio ausinių pagalvėles ir įkrovimo laidą.

Ypatingai gerai, kad gamintojas iškart į pakuotę įdėjo net 5 dydžių ausinių pagalvėles (vienos jų jau ant ausinių): XS/S/M/L/XL.

Besidomintys ausinėmis, ir ne tik, greičiausiai jau ne kartą yra girdėję, kad būtina pasirinkti asmeniškai tinkamiausio dydžio ausinių pagalvėles, kad pajustumėte maksimalią ausinių suteikiamo garso kokybę. Tad nebijokite išbandyti skirtingo dydžio pagalvėles ir išsiaiškinti asmeniškai patį tinkamiausią.

Pakuotėje taip pat yra kokybiškas USB-USB C tipo įkrovimo laidas.

Dėkliuko baterija įkraunama su šiuo pakuotėje esančiu laidu (3 val.) arba galima įkrauti ir belaidžiu būdu (3,5 val.).

Super dalykai, kad pačios ausinės palaiko greitąjį įkrovimą, tad vos 10 min. įkrovos dėkliuke ir turime iki 4 val. muzikos klausymo galimybę.

Pilnai įkrautų ausinių užtenka iki 10 val., o su dėkliuko baterija net 50 val. Stulbinami rezultatai ir vieni geriausių rinkoje.

Pravartu ir tai, kad ant korpuso yra šviesos indikatoriai - rodo, kiek yra likę baterijos energijos.

„Anker Soundcore Space A40“ yra labai gero dizaino dėkliukas. Kuo mažesnis, tuo geriau. Lengviau telpa į kelnių ar kitų drabužių kišenę.

Matinis paviršius, tad kur kas mažiau matomi pirštų atspaudai ar ateityje tikėtina atsirasiantys apibraižymai, palyginus su blizgiais dėkliukais. Magnetukai uždarymui ir ausinių pagriebimui, jokio klibesio, viskas išlieka savo vietose. Pagaminimo kokybė - nepriekaištinga.

Mažos ir lengvos ausinės - vos po 4,9gr. Idealiai laikosi ausų landose, svarbiausia pasirinkti tinkamą ausinių pagalvėlių dydį.

Galiu valandų valandas su jomis būti ir jokio spaudimo ausims. Taip pat ir fiziškai aktyviai judant jos išlieka ausyse, tad tinka ir sportuojantiems. Atitinka IPX4 standartą.

Net 6 mikrofonai ir dirbtinio intelekto algoritmas užtikrina maksimalų aplinkos triukšmo slopinimą, veiksmingai atpažįsta vartotojo balsą ir užtikrina, kad skambučių metu jis skambėtų garsiai ir aiškiai. Jutiklinis valdymas, kuris veikia puikiai.

Puikios „Soundcore“ programėlės galimybės, stulbinamas ANC ir garso kokybė

„Anker Soundcore Space A40“ yra ne tik puikiai pagamintos, patogios naudotis ir su nuostabiu baterijos tarnavimo laiku, bet ir įspūdingomis kitomis techninėmis galimybėmis.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti programėlės suteikiamus esminius dalykus ir čia galite pilnai valdyti ausines bei rinktis galybę naudingų funkcijų. Tą ypač noriu pabrėžti, kadangi kitų kompanijų ausinėse įprastai tos APP būna mažai naudingos. Tik ne „Anker Soundcore Space A40“ atveju.

Be įvairių papildomų smagių dalykų, kaip raminančių garsų klausymo, čia galėsite pilnai išnaudoti visą Hi-Res Audio Wirelles ir LDAC (didelės garso raiškos) suteikiamą galią.

Tereikia „Anker Soundcore Space A40“ ausines suporuoti su telefonu Bluetooth 5.2 ryšiu, atsisiųsti APP ir ją įsidiegus pridėti savo ausines. Tai itin paprasta ir užtrunka vos kelias minutes.

Pastaba: LDAC palaiko tik su Android telefonais (Android 8.0 ir naujesnės OS), kitais atvejais turėsite SBC ir AAC.

Naujoviški „Anker Soundcore Space A40“ ausinių dviejų membranų garsiakalbiai, pagaminti iš metalo ir keraminės medžiagos, sukuria labai detalų garsą. Jis išsiskiria galingais žemais dažniais, aiškiais vidutiniais dažniais ir gyvais aukštaisiais dažniais, kurie sklinda tiesiai į ausis ir suteikia nuostabią klausymosi patirtį.

Taip pat pasinaudokite patobulinta programėlėje esančia funkcija - „HearID Sound 2.0“ ir analizuokite, kaip jūsų ausys suvokia muziką. Išskirtinė „Soundcore“ technologija sukurs asmeninį garso profilį, visiškai pritaikytą jūsų klausos organui.

Ir tai iš tiesų veikia. Asmeniškai sumodeliuotas profilis leidžia mėgautis asmeniškai malonesne muzika, nei standartinis grojamas režimas.

Be jokios abejonės, APP galite sudaryti savo EQ ir rinktis tarp galybės jau įdiegtų EQ režimų.

Čia kiekvienas sau rasite pagal asmeninį poreikį, konkrečiu metu klausomą muziką, nuotaiką ir kitus kriterijus reikiamą režimą. O ir kaip minėjau, visada galite žaisti su EQ.

Be fantastiškai geros garso kokybės - nuostabiai galingų ir detalių žemų tonų, stulbinama, kad tokios mažos ausinės turi tiek galios, itin gerai girdimo vokalo, puikaus balanso tarp vidutinių ir aukštų tonų, šios ausinės gali pasigirti ir išskirtiniu ANC veikimu.

Ausinės palaiko adaptyvųjį (prisitaikantį) aktyvų aplinkos triukšmo slopinimą – ausinės nustato aplink jus esančių nepageidaujamų garsų lygį ir automatiškai parenka aplinką puikiai atitinkantį režimą, kad iki 98 % sumažintų erzinantį triukšmą. Tai išbandyta ir patvirtina SGS laboratorijoje. Šioje laboratorijoje savo ausines išbando visi garsiausi gamintojai.

APP galima rinktis, kad ausinės automatiškai pagal kintančias aplinkybes parinktų ANC veikimo intensyvumą, arba rankiniu būdu pasirinkti ANC stiprumą. Superinis dalykas ir tai veikia.

Ir šaunu ypač tai, kad sugeba blokuoti aukštų dažnių garsus, su kuriais dažnos net ir ANC pristatomos ausinės nesusitvarko. Tai iškart parodo „Anker Soundcore Space A40“ ausinių kokybę.

Atitinkamai puikiai ausinės veikia ir kalbant su paskambinusiais. Įdiegtos technologijos veiksmingai atpažįsta jūsų balsą ir užtikrina, kad skambučių metu jis skambėtų garsiai ir aiškiai.

Transparency režimas taip pat dirba labai gerai, ausinėse tada girdima, ką sako aplinkiniai, ir stebėtina, bet grojamos muzikos kokybė praktiškai nenukenčia. Vos kiek vokalas, bet tą kaip ir galima suprasti.

APP dar galite aktyvuoti ir papildomą vėjo keliamo triukšmo blokavimą, kas irgi dar papildomai prideda kokybės.

Apskritai, jau pati ausinių forma daug blokuoja pašalinių garsų, o su mano paminėtais esminiais techniniais sprendimais, tai 100 proc. garantuojamas maksimalus muzikos klausymosi malonumas net ir labai triukšmingoje aplinkoje.

Dar vienas šaunus dalykas, tai APP suteikiamos puikios jutiklinio valdymo modifikavimo galimybės. Aukščiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti vos dalį visų tų galimybių.

Tad itin patogu susidėlioti visą ausinių valdymą taip, kaip asmeniškai yra patogiausia. Ką iškart ir padariau.

Ir tas jutiklinis valdymas yra itin intuityvus ir momentaliai reaguojantis. 

Beje, labai puiku, kad galima ausines naudoti po vieną, arba vienu metu prijungti prie skirtingų įrenginių, pvz:. kompiuterio ir telefono, ir taip tarp jų šokinėti

Ką galvoju apie „Anker Soundcore Space A40“?

Išvada bus trumpa: jei norite įspūdingo ANC veikimo, nuostabios garso kokybės, ypatingai ilgo baterijos tarnavimo ir portabilaus dizaino už prieinamą kainą, tada ypatingai rekomenduoju šias ausines.

Geriausios, kokias iki šiol esu detaliai testavęs ir net nėra ką lyginti su visomis tomis pigiomis (iki 50 eurų) ausinėmis, žadančiomis ANC. Jos nė iš tolo neprilygsta „Anker Soundcore Space A40“ ausinėms.

Realiai, tai sakyčiau, kad gamintojas jas pardavinėja per pigiai. Taip, skamba mažų mažiausiai keistai, bet tokia tiesa, nes garsių gamintojų analogai kainuoja ženkliai brangiau. Bet taip jau yra, „Anker“ nebe pirmi metai garsėja, kaip ta kompanija, kuri sugeba pasiūlyti aukščiausio lygio ausines už kone mažiausią įmanomą kainą rinkoje. Tą patvirtina milijonai pirkėjų ir šimtai apžvalgininkų. 

Tad „Anker Soundcore Space A40“ rekomenduoju 1000 proc.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(8)
(5)

Komentarai (4)