[Papildymas] Pirmoji pasaulyje su Spatial Audio! Garsas užlieja kaip banga - pati geriausia belaidė kolonėlė, kokią esu testavęs (Video, Foto, „Anker Soundcore Motion X600“ apžvalga  (1)

„Anker Soundcore Motion X600“ - pati naujausia kompanijos belaidė kolonėlė, pristatoma kaip pirmoji pasaulyje su Spatial Audio garsu, ir turiu pripažinti, kad tai pati geriausia kolonėlė, kokią tik esu testavęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Anker Soundcore Motion X600“

199,99€ -15% 199,99€

170,00€

Imu!

iš Europos

Kuponas: SOUNDCORE2023

mažiausia kaina rinkoje

5€ už pristatymą į Lietuvą

Iš Vokietijos

Visus mokesčius sutvarko pardavėjas

„Anker Soundcore Motion X600“

Privalumai: 

  • labai greitas pristatymas į Lietuvą – per 3 d.d.
  • saugiai supakuota – viskas savo vietose
  • nuostabios išvaizdos ir pagaminimo kokybės
  • pirmoji pasaulyje su Spatial Audio garsu!
  • 50W, labai garsi kolonėlė
  • 2 žemų dažnių, 2 aukštų dažnių ir viršuje esantis pilno diapazono garsiakalbiai
  • garsiakalbių išdėliojimas (jų kampas) yra ypatingai tiksliai apskaičiuotas. Kompaniją įkvėpė klasikinių operos teatrų akustinis dizainas, kuris atkartojamas ir šioje kolonėlėje, taip išgaunant 3D garsą
  • ypatingai platus dažnių diapazonas: nuo 65Hz iki 40kHz. Su šia kolonėle pagaliau iš tikrųjų galite išgirsti visą tą muzikos takelio detalumą, visus tuos grojančius instrumentus
  • Hi-Res Audio ir Hi-Res Audio Wireless sertifikatai
  • didelės raiškos garsas su LDAC kodavimu – 3 kartus detalesnis garsas, nei su įprastais SBC ir AAC
  • nepriekaištingas garsas, fantastiška kokybė, tarsi su bent kelis kartus brangesne pilna garso sistema
  • kokybiški mikrofonai, skambučių metu balsas girdimas garsiai ir aiškiai
  • Bluetooth 5.3 – automatinis poravimas, ypatingai stiprus ir kokybiškas ryšys
  • puiki APP, naudingi režimai, net 9 EQ nustatymų keitimai ir kt.
  • USB-C ir 3.5mm jungtys
  • vienu įkrovimu 12 val., su 5V/3A įkraus per maždaug 6 val.
  • IPX7 reitingas – pilnai atspari vandeniui, nieko nenutiks ir įkritus į baseiną
  • nuostabi pagaminimo kokybė ir išvaizda, metalo korpusas, jokio pigaus plastiko
  • labai intuityvus ir pilnas valdymas, puikiai reaguoja į paspaudimus, Spatial Audio ir Bass Up įjungimas/išjungimas, šviesos indikatoriai

Trūkumai:

  • pakuotėje dvigubų USB-C jungčių įkrovimo laidas, kas yra kiek neįprasta, kai įprastai gauname USB ir USB-C laidą. Tačiau įkrovimui tinka ir įprasto Android telefono įkroviklis
  • pakuotėje nėra 3.5mm laido. Tinka paėmus nuo kitų įrenginių, pavyzdžiui, ausinių. Taip laidiniu būdu pajungiama kolonėlė ir gaunamas tas pats kokybiškas garsas
  • kolonėlė nepalaiko atminties kortelės

„Anker Soundcore Motion X600“ pristatymas, pakuotės turinys, svarbiausios savybės

Jei kas nors dar ir nežinojo apie šią kompaniją, tai esame tikri, kad po kiek anksčiau skelbtos „Anker Soundcore Space A40“ ausinių apžvalgos (galite paskaityti čia), apie ją tikrai išgirdote.

„Anker Soundcore“ yra itin mėgiama pirkėjų ir apžvalgininkų. Šios kompanijos produktų apžvalgų gausu Youtube ir jos sulaukia rekordinių peržiūrų kiekio, kas aiškiai rodo, kad žmonės šios kompanijos produktais domisi. Ir tikrai ne veltui.

Ir dabar į mano rankas pateko pati naujausia jų belaidė Bluetooth kolonėlė - „Anker Soundcore Motion X600“.

Jas gamintojas į Lietuvą atsiuntė iš Europos sandėlio (Vokietijos), vos per keletą dienų. Beliko nueiti į paštomatą ir atsiimti. Galėjau rinktis ir su pristatymu į namus.

Svarbu: čia verta pažymėti, kad gamintojas visus savo produktus siunčia iš EU sandėlių. Visi mokesčiai sutvarkyti.

Taip pat taikoma 18 mėnesių garantija. Jei kas nutinka, galima kreiptis tiesiai į šiuos klausimus sprendžiantį klientų aptarnavimo biurą šiuo adresu (nuoroda).

Taigi, mano kolonėlė atkeliavo tvarkingai supakuota. Dėžė išliko prekinės išvaizdos. Viskas tvarkingai.

„Anker Soundcore Motion X600“ pagaminimo kokybė, dizainas, baterija ir kt.

Nors netveriu noru peršokti prie „Anker Soundcore Motion X600“ garso, kuris beprotiškai geras, bet pradėkime apžvalgą nuo pradžių :)

Pakuotė labai išvaizdi, kokybiškai ir itin saugiai supakuota kolonėlė. Viskas savo vietose ir dėžutės apsaugų yra tiek, kad kelionės metu tą kolonėlę galėjo kurjeris netgi mėtyti, ji vis tiek būtų išlikusi idealios būklės.

Be pačios X600 kolonėlės pakuotėje yra esminė informaciją anglų kalba, kaip naudotis kolonėle, už ką atsakingi valdymo mygtukai ir pan. 

Taip pat pakuotėje yra įkrovimo laidas su USB-C jungtimis. Sakyčiau kiek įdomus gamintojo sprendimas. Kodėl taip sakau? Nes įprastai su kolonėlėmis gauname USB ir USB-C jungtis turintį įkrovimo laidą.

Tad šiuo atveju reikia turėti įrenginį (pav.: kompiuterį), palaikantį USB-C jungtį, kad galėtumėte įkrauti „Anker Soundcore Motion X600“. Arba galite tiesiog nekreipti dėmesio į šį laidą, pasiimti kad ir išmanaus Android telefono įkroviklį ir tiesiog į el. tinklą pajungti įkrauti kolonėlę.

Per kiek laiko įkraunama X600 baterija? Su 5V/3A įkrovikliu tai užtruks apie 6 val.

Puiku ir tai, kad kolonėlės baterijos užtenka iki 12 val., tad to daugiau nei gana visos dienos pramogoms.

Nugarėlėje yra USB-C ir 3.5mm jungtys. Po storu dangteliu. Kolonėlė atitinka IPX7 reitingą, tad ji pilnai atspari vandeniui. Net įmetus į baseiną, ji atlaikys tokį iššūkį.

Puiku, kad kolonėlė turi tokį aukštą atsparumą vandeniui. Tai labai puikiai tiks vaikų vakarėliams, pramogoms prie baseino ar kito vandens šaltinio. Galėsite jaustis drąsiai.

Kolonėlės apačioje 4 silikoninės kojelės, tai ši daili X600 kolonėlė puikiai stovi pastatyta ant bet kokio paviršiaus, kad ir itin slidaus.

Kalbant apie „Anker Soundcore Motion X600“ išvaizdą, tai yra fantastiškas dizainas, net nėra ką lyginti su įprastomis stačiakampėmis ar cilindro formos belaidėmis kolonėlėmis.

Pilnai metalo korpusas, patogi metalinė rankena, jokio pigaus plastiko, integruoti valdymo mygtukai, aukščiausia klasė. Nuostabiai atrodo bet kokiame namų interjere.

Viršutinėje dalyje yra visi valdymo mygtukai, įjungus kolonėlę jie šviečia malonia balta šviesa. Išskyrus Bluetooth indikatorių, kuris šviečia mėlynai.

Tad iš kairės į dešinę turime:

  • įjungimas/išjungimas - kiek įleistas mygtukas, kad tamsoje būtų patogiau apčiuopti, įkrovimo metu taip pat kinta spalvos priklausomai nuo įkrovimo lygio;
  • Bluetooth poravimas su kitais įrenginiais
  • Spatial Audio įjungimas/išjungimas - esu visada įjungęs
  • Bass Up mygtukas - tarp mažesnio kiekio žemų dažnių ir didesnio kiekio. Asmeniškai beveik visada esu įjungęs šią funkciją. Man taip klausytis muzikos patinka labiau ir papildomi žemi tonai visiškai neiškraipo dainų. Kokybė tik pagerėja
  • centre turime pilno diapazono garsiakalbį, po metalinėmis grotelėmis - apie garsiakalbius kiek vėliau
  • toliau garsumo, muzikos, balso asistento ir skambučių valdymo mygtukai

Valdymas yra itin intuityvus ir mygtukai reaguoja momentaliai, jokio ten kliksėjimo, tylus darbas.

Iškart noriu pažymėti, kad „Anker Soundcore Motion X600“ yra patingai garsi kolonėlė, taip pat galima į vieną sistemą sujungti keletą tokių kolonėlių ir turėti dar daugiau garso.

Fantastiškai geras garsas, unikalūs techniniai sprendimai ir puiki APP

„Anker Soundcore Motion X600“ yra ta kolonėlė, apie kurią visi šneka dėl jos nuostabaus garso. Ir čia tikrai yra apie ką pakalbėti.

Ir jei pagalvojote, kad „ai, čia dar viena įprasta Bluetooth kolonėlė“, tai garantuoju 100 proc., kad taip nėra.

Įprasti Bluetooth garsiakalbiai turi plataus diapazono garsiakalbį ir dar žemų bei aukštų dažnių garsiakalbius. Tuo tarpu X600 turi 2 žemų dažnių, 2 aukštų dažnių ir jau mano minėtą, tą viršuje esantį pilno diapazono garsiakalbį.

Būtina paminėti ir tai, kad šių garsiakalbių išdėliojimas (jų kampas) taip pat yra ypatingai tiksliai apskaičiuotas. Kompaniją įkvėpė klasikinių operos teatrų akustinis dizainas, kuris atkartojamas ir šioje kolonėlėje, taip išgaunant 3D garsą.

Nuostabu ir tai, koks platus dažnių diapazonas: nuo 65Hz iki 40kHz. Kas žmonių kalba reiškia, kad su šia kolonėle pagaliau iš tikrųjų galite išgirsti visą tą muzikos takelio detalumą, visus tuos grojančius instrumentus.

Jei kada naudojote naujausias Apple AirPods ausines, tai tikrai girdėjote apie Spatial Audio sąvoką. Tai iš esmės erdvinio garso konceptas, įtraukiantis garsas, kai atrodo, kad muzika sklinda 360 laipsnių kampu.

Ir tai yra išties įspūdinga, kai toks dalykas gaunamas su įprastomis ausinėmis, tačiau Soundcore sugebėjo žengti dar toliau ir šią technologiją įdiegti į belaidę kolonėlę. Būtent dėka Spatial Audio ir pažangaus algoritmo muzika tarsi vandens banga užlieja jos beklausantįjį ir visiškai užvaldo.

Taip pat kolonėlė turi Hi-Res Audio ir Hi-Res Audio Wireless sertifikatus, kas garantuoja, jog gauname aukščiausios kokybės muziką.

Be to, puikioje APP dar galime keisti 9 EQ dažnių juostų nustatymus ir taip garsą padaryti maksimaliai malonų individualioms ausims.

Tad iš esmės dar ir APP galite keisti grojamos muzikos nustatymus pagal savo asmeninius poreikius. 

Man itin patinka tie greitieji režimai, kai galima vienu paspaudimu paryškinti vokalą, aukštus dažnius, žemus, padidinti balansą ir pan. Ir šie režimai momentaliai duoda efektą.

Kaip ir tai, kad iškart rekomenduoju išnaudoti LDAC (didelės garso raiškos) suteikiamą galią.

Tereikia „Anker Soundcore Motion X600“ kolonėlę suporuoti su telefonu naujuoju Bluetooth 5.3 ryšiu, atsisiųsti APP ir ją įsidiegus pridėti savo kolonėlę. Tai itin paprasta ir užtrunka vos kelias akimirkas

Pastaba: LDAC palaiko tik su Android telefonais (Android 8.0 ir naujesnės OS), kitais atvejais turėsite SBC ir AAC.

Ką galvoju apie „Anker Soundcore Motion X600“?

Iki šiol išbandžiau įvairias belaides garso kolonėles, bet „Anker Soundcore Motion X600“ yra pati geriausia ir lenkia savo konkurentus labai ir labai stipriai.

Tiesiog nepriekaištingas garsas. Jei esate aukščiausios kokybės muzikos gerbėjas, tada tai yra neabejotinas pasirinkimas.

Kompanijos inžinieriai puikiai padirbėjo ir sukūrė ypatingai kokybišką produktą. Apgalvota kiekviena detalė: nuo išvaizdos ir pagaminimo kokybės, iki nepriekaištingai ir patogiai veikiančios APP bei garso, garso ir dar kartą garso.

Tiesiog žodžiais nėra kaip apibūdinti to potyrio, kurį suteikia jau patį pirmą kartą įjungta „Anker Soundcore Motion X600“. Tą reikia tiesiog patiems išbandyti ir pajusti. O kai tik tą padarysite, daugiau niekada nebeįsijungsite savo senosios kolonėlės, nes realiai kokybiškos „Anker Soundcore Motion X600“ skleidžiamos muzikos paragavusios ausys norės tik tokio garso.

Rekomenduoju. Be išlygų. 1000 proc.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(27)
(17)
(10)

Komentarai (1)