„100 % baigsis liūdnai.“ Įspėjo. Taip nutinka stebėtinai dažnai  ()

Būtų kvaila sugadinti atostogas paskutiniame etape neįsėdant į lėktuvą. Tokios situacijos nutinka stebėtinai dažnai!



© wzdigiphoto (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/aircraft-landing-flight-airplane-6314377/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokinių atostogos jau beveik baigėsi, tačiau atostogų sezonas įsibėgėja ir daugelis iš mūsų netrukus leisis į svajonių atostogas, pavyzdžiui, tiesioginiu reisu į šiltus kraštus su „viskas įskaičiuota“ prie šiltos jūros.

Labai svarbu žinoti, koks elgesys gali lemti tai, kad jums nebus leista įlipti į lėktuvą arba jūsų paprašys palikti lėktuvą.

Pirma: alkoholis. Kaip žinome, kai kurie žmonės atostogas pradeda labai anksti, dar prieš išvykimą. Jei atrodys, kad esate apsvaigęs nuo alkoholio, įgula gali neleisti jums įlipti į lėktuvą. Kodėl? Nes nėra nieko blogiau už girto peštynes ​​keletą kilometrų virš žemės. Įgula nori išvengti nemalonumų ir gali neįleisti į lėktuvą neblaivių žmonių, galinčių sukelti problemų.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Antra: agresija. Šaukimas ir įžeidinėjimai registracijos eilėje, saugumo patikros metu ar prie išvykimo vartų yra beveik patikimas būdas sužadinti oro uosto apsaugos ar pasieniečių susidomėjimą. Lėktuvo įgula taip pat mielai išbrauks iš keleivių sąrašo žmogų, kuris negali normaliai sutarti su kitais žmonėmis. Galiausiai keliaujant lėktuvu, ypač tolimais atstumais, reikia ilgą laiką būti su kitais ankštoje erdvėje. Jei jau ant žemės parodysite, kad tai jums yra problema, jūsų neįleis į lėktuvą.

Trečia: anekdotai apie bombas. Jie niekada nebuvo juokingi, o oro uosto darbuotojai į tokias išdaigas žiūri labai rimtai. Už tokius pokštus jums gali neleisti lipti į lėktuvą ar net įtraukti į juodąjį sąrašą. Dar blogiau, jei pokštas „pavyksta“, skrydis gali būti atidėtas daugeliui valandų, reikalingų lėktuvo apžiūrai, arba net atšauktas. Sveikiname – sugadinote atostogas ne tik sau, bet ir visiems kitiems keleiviams.

 

Ketvirta: nesumokėjimas už didesnį bagažo svorį. Dauguma oro linijų nesirūpina keleiviais, kurių lagaminai viršija leidžiamą svorį ar dydį. Už didesnį bagažą reikia susimokėti papildomai, o kas to nepadarys, liks su lagaminais ant žemės, o likę keleiviai išvyks atostogų.

Penkta: atitinkamų kelionės dokumentų nepaėmimas. Deja, tai klasikinė turizmo problema. Ne visada prisimename prieš išvykdami pasitikrinti paso galiojimą, gauti reikiamą vizą ar užpildyti atvykimo formą. Po COVID-19 pandemijos daugelis šalių vis dar taiko specialias atvykimo sąlygas ir reikalauja, pavyzdžiui, papildomos planuojamos viešnagės registracijos šalies vyriausybės svetainėje. Kas nesutvarko formalumų, gali būti neįleistas į lėktuvą. Galiausiai aviakompanijai nereikia papildomų rūpesčių dėl keleivio, kuris atvykęs bus nedelsiant deportuotas.

 

Kas dar galėtų būti neįleistas į lėktuvą? Teoriškai žmonės, turintys matomų infekcinių ligų simptomų, gali būti neįleisti. Tokie simptomai, žinoma, yra nuolatinis čiaudulys, stiprus kosulys, bendras vangumas ir vėmimas. Tokiais atvejais įgula gali atsisakyti įleisti sergančius keliautojus į lėktuvą, kad skrydžio metu neužkrėstų visų kitų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()