„Kartą per 2 savaites į spintą įmetu tualetinio popieriaus ritinėlį. Kas tai sugalvojo – genijus“  ()

Išbandykite šį paprastą triuką.



© Filmbetrachter (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/toilet-paper-stack-hygiene-toilet-4956707/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nemalonus kvapas drabužių spintoje – dažna problema. Jei iš drabužių spintos sklinda nemalonus kvapas, verta pagalvoti apie jo šaltinį. Dažniausiai kalta drėgmė, kuri palanki pelėsiui ir mikroorganizmams. Tvirtai supakuoti drabužiai ir tinkamos oro cirkuliacijos trūkumas taip pat prisideda prie nemalonaus kvapo atsiradimo. Laimei, yra paprastas triukas, kuris padės pašalinti nemalonius kvapus spintoje.

Jums reikia tualetinio popieriaus ritinėlio. Tiesiog padėkite jį ant vienos iš lentynų arba tarp drabužių ir atsisveikinsite su šia problema kartą ir visiems laikams. Dėl to, kad popierius turi sugeriamųjų savybių, jis sugeria drėgmę ir su tuo susijusius nemalonius kvapus.

Geekmaxi 7-ojo gimtadienio išpardavimas! Monstrinės energijos stotelės, el. paspirtukai, robotai su DI, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
2897 6

„7th Anniversary Sale“

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

2) „KuKirin G2“ - 2024 versija, 800W, 48V 15Ah, 55 km, 45 km/h el. paspirtukas

3) „Narwal Freo Z Ultra“ - premjera, robotas dulkių siurblys su DI

4) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

Išsamiau

„Kartą per 2 savaites į spintą įmetu tualetinio popieriaus ritinėlį. Kas tai sugalvojo – genijus“, – sako soc. tinklų vartotojas, pasidalinęs šiuo paprastu triuku.

 

Reguliarus ritinėlio keitimas (kartą per 2-3 savaites) padės išlaikyti šviežią kvapą, o drabužiai pagaliau maloniai kvepės.

PATARIMAS! Norėdami sustiprinti efektą, tualetinio popieriaus ritinėlį galite apšlakstyti keliais lašais mėgstamo eterinio aliejaus, pvz., levandų ar arbatmedžio. Tačiau atminkite, kad kvapas sklaidosi, tad jei norite išlaikyti poveikį, verta tai kartoti kas kelias dienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(9)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()