[ŽT] „Pavojingiausias marinatas šašlykams. Lietuvius traukia kaip magnetas“  ()

Dar labiau pablogina situaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šašlykų negalima marinuoti majoneze, nes kepant jis įgauna kancerogeninių savybių, teigia mitybos specialistas Romanas Pristanskispraneša NEWS.ru.

Gydytojas pažymėjo, kad šis padažas nėra toks atsparus aukštai temperatūrai, kaip augalinis aliejus.

[EU+Kuponai] Apžvalgininkų giriamos monstrinės energijos stotelės + saulės panelės! Dirbs 10+ metų. Idealios kelionėse ir namuose (Video)
7725 6

Fantastiškai geros kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

2) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

3) „FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis - 3600W, 3840Wh, padidinama iki 11520Wh, APP ir kt.

4) SP200 ir SP420 saulės panelės

Išsamiau

„Yra produktų, kurie nėra skirti tam tikram gaminimo būdui. Pavyzdžiui, majonezas. Visi mėgsta marinuoti iešmelius ir daržoves majoneze, o vėliau kepti ant atviros ugnies arba labai karštų žarijų“, – pokalbyje su „Radio 1“ pažymėjo Pristanskis.

 

Taikant šį kepimo būdą, padidėja riebalų kiekis, todėl padidėja kepenų apkrova, perspėjo gydytojas. Jis pridūrė, kad riebi mėsa papildomai mirkoma majoneze, o tai dar labiau pablogina situaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(5)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: