„Lengviausias būdas nulupti moliūgą. Gudrybė, kurią žino tik nedaugelis“  ()

Jei nenorite gaišti laiko su skustuku.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Ralphs_Fotos (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/pumpkin-fruit-fall-giant-pumpkin-4477461/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip paprastai nulupti moliūgą: gudrybė, kurią tikriausiai žino nedaugelis.

Daugelis žmonių žino, kad kieta sviestinio moliūgo odelė atšipina peilį ir nuvargina pirštus. Daržovių skustukas taip pat nedaug padeda. Tačiau panaudojus paprastą metodą galima išvengti  varginančio lupimo ir užtrukti tik kelias minutes.

Jei nenorite daug laiko gaišti su skustuku, štai sprendimas: kepkite visą sviestinį  moliūgą orkaitėje 150 °C temperatūroje 30–40 minučių. Po to jį bus lengva supjaustyti ir nulupti. Arba galite kepti moliūgą 20–30 minučių 150 °C temperatūroje, priklausomai nuo jo dydžio. Atvėsusį bus lengva pjaustyti.

[EU+Kuponai] Būtinas kiekvienam vairuotojui! Beprotiškos kainos ir fantastiškų galimybių rinkiniai. El. automobilinis kėliklis, smūginis veržliasūkis, pompa ir kt.
1156 3

Labai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Puikių galimybių rinkiniai

Labai ribotas kiekis

12 mėn. garantija

30 d. pinigų grąžinimo garantija

Išsamiau

Dar lengviau, jei moliūgą perpjausite pusiau ir įdėsite į orkaitę atvira puse į viršų. 120–150 °C temperatūroje puselėms suminkštėti reikia tik 20–30 minučių. Kai kraštai paruduos, moliūgas iškepęs. Po to odelę bus galima lengvai nulupti peiliu arba pirštais.  

 

Nesvarbu, kokį metodą pasirinksite, šis virtuvės triukas leis lengvai supjaustyti ir nulupti bet kokį moliūgą. Šis triukas tinka ne tik sviestiniams moliūgams, bet ir kitoms kietųjų moliūgų veislėms.  

Pasinaudojus orkaitės gudrybe daugiau nebereikės vargti lupant kietus moliūgus. Vos per 15–30 minučių net ir kiečiausias sviestinis moliūgas bus paruoštas tolesniam apdorojimui, be jokių pastangų ar rankų skausmo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(1)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: