[ŽT] 10 minučių ir viskas: greičiausias būdas atitirpinti mėsą  ()

Ekspertai pataria.



© https://pixabay.com/photos/meat-food-eat-cut-of-meat-power-658029/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei nespėjote iš anksto atitirpinti mėsos gaminimui – yra paprastas ir greitas būdas tai padaryti.

Pirmiausia išimkite mėsą iš šaldiklio ir išimkite ją iš pakuotės. Tuomet pašildykite vandenį iki maždaug 40 °C ir įdėkite vieną valgomąjį šaukštą baltojo cukraus.

[EU+Kuponai] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Vėjo jėgainių rinkiniai. Energetinė nepriklausomybė kur tik jums reikia
6960 3 2

Fantastiškai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

12 mėn. garantija

30 dienų pinigų grąžinimo garantija

Išsamiau

Įdėkite mėsą į šiltą vandenį ir palikite apie 10 minučių – tai gerokai paspartins atitirpimo procesą.

Be to, daugelis šiuolaikinių mikrobangų krosnelių turi specialią atitirpinimo funkciją – tai saugus ir greitas būdas, tačiau yra keli niuansai.

Ekspertai pataria visada perskaityti savo mikrobangų krosnelės naudojimo instrukciją prieš naudojant šią funkciją.

 

Jei mėsą atitirpinote mikrobangų krosnelėje, būtinai iš karto ją termiškai apdorokite – kepkite ar virkite.

Taip išvengsite bakterijų dauginimosi, kuris gali prasidėti dėl nelygaus šilumos pasiskirstymo atitirpinimo metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(0)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: