Netyčia įbėrėte per daug druskos? Nesijaudinkite. Šia gudrybe greitai tai ištaisysite  ()

Dažnai dėl nedidelės klaidos kelios darbo valandos gali nueiti šuniui ant uodegos – nebūtinai.



© Pexels (atvira licencija) | https://www.pexels.com/photo/bowl-of-soup-and-two-silver-spoons-1703272/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei gamindami sriubą per daug įbėrėte druskos, nesijaudinkite. Bet kokią persūdytą sriubą galima išsaugoti! Pasinaudokite šiuo paprastu triuku.

Tad kaip išgelbėti persūdytą sriubą?

Pasirodo, yra paprastas sprendimas. Jums tereikia vieno dalyko – žalios bulvės. Nuplaukite ją ir keliose vietose pradurkite, tada įmeskite į verdančią sriubą ir palikite 10 minučių. Bulvė „ištrauks“ druskos perteklių nepakenkdama sriubos skoniui.

Jei namuose neturite bulvės, ne bėda. Įdėkite didelį gabalėlį nulupto obuolio, geriausia – rūgštų. Obuolys, kaip ir bulvė, neutralizuos sūrų skonį. Jei paliksite jį sriuboje, jis suteiks jai unikalų, gilų skonį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(0)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: