Su šiuo „Xiaomi“ gadžetu bet koks automobilis tampa išmaniu: FM moduliatorius, laisvų rankų įranga ir USB įkroviklis (Video)  (6)

Šiais laikais žmonės perka dviejų rūšių elektronikos prietaisus: išmanius, papildomą funkcionalumą siūlančius įrenginius ir tuos, kurie kainuoja neįtikėtinai pigiai. O kaip atrodytų prietaisas, kuris būtų ir pigus, ir funkcionalus? Kiek kainuotų įrenginys, kuris ne tik leistų automobilyje įkrauti išmaniuosius įrenginius, bet ir atliktų įvairias papildomas funkcijas? Pasirodo, garsioji „Xiaomi“ kompanija siūlo nebrangų USB įkroviklį, kuris automobilį paverčia multimedijos centru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauji automobiliai jau seniai leidžia prisijungti prie multimedijos sistemos naudojant „Bluetooth“ technologiją. Tačiau dažnai naujuose automobiliuose rasite ir USB lizdus, todėl apie šį „Xiaomi“ prietaisą net nesusimąstysite. Jis skirtas tiems ne patiems naujausiems automobiliams, kuriems dar trūksta kai kurių išmaniųjų funkcijų.

Kas yra „Xiaomi Roidmi 2S“? Tai - išmanusis automobilinis USB įkroviklis jūsų išmaniesiems prietaisams su dviem USB lizdais. Pastarieji, beje, šviečia, todėl juos surasti bus nesunku ir tamsoje. „Xiaomi“ teigia, kad įkroviklis yra labai našus ir įvairių prietaisų baterijas įkrauna labai greitai , tačiau tai daro ir kiti USB įkrovikliai. „Xiaomi“ prietaisas yra išmanus, todėl siūlo dar kelais įdomias funkcijas.

„Xiaomi Roidmi 2S“ turi „Bluetooth“ mikroschemą, todėl prie jo galima nesunkiai prijungti savo išmanųjį telefoną. Tą pačią sekundę, kai tai padarysite, jūsų automobilio audio sistema pradės groti išmaniąjame telefone leidžiamą muziką. Tokią funkciją atlieka ir FM moduliatoriai su „Bluetooth“ technologija, tačiau „Xiaomi Roidmi 2S“ už juos yra pranašesnis vien tuo, kad yra kur kas paprastesnis. Jis neturi galybės mygtukų ir ekranų - viską valdysite savo išmaniuoju telefonu.

Beje, gamintojas pasistengė, kad „Xiaomi Roidmi 2S“ per daug neblaškytų vairuotojų dėmesio. „Xiaomi Roidmi 2S“ valdomas specialia programėle, kuri leidžia įvairias įrenginio funkcijas valdyti telefoną judinant net į jį nežiūrint. Galiausiai, „Xiaomi Roidmi 2S“ veikia ir kaip laisvų rankų įranga: įrenginyje veikia itin jautrus aukštos kokybės mikrofonas, o pašnekovo balsas girdimas per automobilines garso kolonėles.

Taigi, šis įrenginys yra ir FM moduliatorius, ir laisvų rankų įranga, ir USB įkroviklis. Tiesą sakant, jis yra kur kas daugiau - programėlėje pateikiamos ir dar kelios funkcijos. Pavyzdžiui, „Xiaomi Roidmi 2S“ stebi automobilio akumuliatoriaus būklę ir įspėja vairuotoją, jei jis pradeda išsikrauti. „Xiaomi Roidmi 2S“ Kinijoje šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 20 eurų. Galima įsigyti ir Lietuvoje, bet asortimentas yra kuklesnis, o kainos - didesnės.

Už šią kainą gausite net kelis prietaisus viename.

„Xiaomi Roidmi 2S“ funkcijų pristatymas video siužete

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(8)
(15)

Komentarai (6)