[Žinios trumpai] Bus dar vienas skandalas: paskelbta kaip Turkmėnistanas sutiko Putiną, diskusijų stalas tiesiog neįtikėtinas (Video)  ()

Putino susitikimas atvykus į Ašchabadą praėjo be gėlių ir nuoširdžių sveikinimų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-01 [Žinios trumpai] Bus dar vienas skandalas: paskelbta kaip Turkmėnistanas sutiko Putiną, diskusijų stalas tiesiog neįtikėtinas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiro Putino dalyvavimas „Kaspijos penketo“ lyderių viršūnių susitikime buvo orientacinis. Jau atvykimo etape paaiškėjo, koks šeimininko požiūris į Rusijos Federacijos prezidento vizitą.

„Telegram“ kanale „Ukraina 365“ publikuotame vaizdo įraše galite stebėti atvykstančių prezidentų sveikinimo procesą. Visų, išskyrus Putiną, susitikimas buvo surengtas su iškilmingu duonos, druskos ir gėlių įteikimu. Putinui visa tai ir palyda iki automobilio nebuvo numatyta.

Renginio organizavimas sukėlė diskusijų. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas stalui, prie kurio vyko lyderių susirinkimas. Pirmiausia, nustebino jo dydis. Akivaizdu, kad tokiomis sąlygomis nebuvo galimybių konstruktyviam pokalbiui. Prezidentai turėjo naudoti mikrofonus. Šiuo atžvilgiu įvykis suteikė objektyvią priežastį kurti memus.

 

Štai čia vienas itin išraiškingas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(2)
(121)

Komentarai ()