Lukašenka spjovė Putinui į veidą? Apžvalgininkas pakomentavo „negirdėtą įžūlumą iš Lukašenkos pusės - jau pajuto, kas laimės karą“ (Video)  ()

Pagrindinis Kremliaus sąjungininkas, Aleksandro Lukašenkos režimas Baltarusijoje, pradėjo ruošti dirvą būsimam pralaimėjimui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-28 Lukašenka spjovė Putinui į veidą? Apžvalgininkas pakomentavo „negirdėtą įžūlumą iš Lukašenkos pusės - jau pajuto, kas laimės karą“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos padėtis kare su Ukraina tokia apgailėtina, kad net pagrindinis Kremliaus sąjungininkas, Aleksandro Lukašenkos režimas Baltarusijoje, pradėjo ruošti dirvą būsimam pralaimėjimui.

Tokią nuomonę savo vaizdo įrašų tinklaraštyje „YouTube“ išreiškė žurnalistas, karo ir politikos apžvalgininkas Ivanas Jakovina.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad A. Lukašenka viešai pasveikino Ukrainą Nepriklausomybės dienos proga:

„Mano nuomone, daugelis šio žingsnio neįvertina ir nerimtai žiūri į šį sveikinimą. Žinoma, tai veidmainystė iš Lukašenkos pusės, ir jokiu būdu negalima tikėti nė vienu žodžiu apie taikų dangų. Tačiau šiuo sveikinimu Lukašenka viešai suabejojo Rusijos „specialiosios karinės operacijos“ galimybėmis laimėti kovą ir panaikinti visišką Ukrainos nepriklausomybę“.

Jakovina mano, kad A. Lukašenkos sveikinimai yra signalas Kyjivui, kad „Maskva surišo jam rankas, verčia dalyvauti Ukrainos kare“, tačiau iš tikrųjų jis neva yra už Ukrainą ir tikisi gerų kaimyninių santykių, kai visa tai pasibaigs.

„Šis sveikinimas yra negirdėtas įžūlumas iš Lukašenkos pusės, skirtas Maskvai. Jei Lukašenka manytų, kad Putinas turi realią galimybę laimėti šį karą, jis niekada nebūtų taip įžūliai, viešai suabejojęs Maskvos kariniu potencialu. Kodėl jis taip pasielgė? Nes jis apytiksliai žino situaciją frontuose ir supranta į kurią pusę krypsta įvykiai“.

 

„Jis supranta, kad Rusijos Federacija neturi jokių šansų laimėti šį karą. Lukašenka, neskaitant visų savo minusų, turi gerai išvystytą politinę uoslę, jis visada stato už nugalėtoją. Šis sveikinimas demonstruoja, kad Lukašenka netiki Putino pergale, nes turi pakankamai informacijos apie tai, kas vyksta frontuose ir Rusijos elite“, – tvirtino žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(7)
(133)

Komentarai ()